1 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Ho'oponopono pare un cuvant desprins din lumea copilariei. Dar poate ca tocmai aceasta ii este magia. Copiii traiesc pur, pentru ei viata are intelesuri simple, adevarate.

Ho'oponopono este o practica a iertarii. Trebuie sa invatam sa iertam in timp ce ne asumam responsabilitatea totala pentru situatiile negative care apar in viata noastra. Odata ce filosofia de viata Ho'oponopono este inteleasa pe deplin, sanatatatea, finantele, starea generala de bine se vor imbunatati simtitor.

Ho'oponopono vindeca sentimentele negative si reactiile negative. Practica poate fi aplicata oriunde si nu presupune renuntarea la religia ta sau setul de valori ce te caracterizeaza. Ca parte a legii atractiei,

Ho'oponopono ne arata ca noi suntem 100 la suta responsabili pentru tot ceea ce ni se intampla in viata, pe drumul nostru, chiar daca vorbim si despre evenimente neplacute. Atunci cand ne asumam responsabilitatea deplina pentru ceea ce ni se intampla, atunci cand reusim sa ne curatam de negativul din noi insine, viata incepe sa se deschida si sa curga.

Te iubesc/ Imi pare rau/ Te rog iarta-ma/ Multumesc

Atunci cand te cuprinde un sentiment neplacut sau ti se intampla ceva negativ, repetat-ti in minte aceste cuvinte, pana cand un sentiment de linistire te va cuprinde. Daca aderi la aceasta filosofie de viata, trebuie sa intelegi ca nimic nu se intampla in exteriorul, ci in interiorul nostru.

Atunci cand spunem „te iubesc”, nu facem decat sa trimitem sentimente pozitive catre noi insine. Spunand „imi pare rau”, ne cream mental spatiul pentru a ne inerta pe noi insine. In final, ne exprimam recunostinta.

Incearcati pentru o luna sa ganditi in acest mod. Veti vedea ca viata voastra va deveni un loc cu mult mai placut. Milioane de oameni din intreaga lume experimenteaza in acest mod, pacea interioara...

Iti mai recomadam si:


Rugaciunea, calea spirituala catre subconstient si energiile superioare

Miracolul cristalelor de apa. Apa vorbeste

Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

Puterea gandului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri