27 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Limbajul este miracolul fascinant al existentei umane si asa incepe si Biblia. De mii de ani, oamenii au adaugat cuvintelor nu doar o functie practica, aceea de a inlesni relatiile sociale, dar si una spirituala.

Motto: 'La inceput a fost Cuvantul si Cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul' (Sfanta Evanghelie dupa Ioan, cap. 1)

Masaru Emoto: Experimentul cristalelor de apa

Cuvintele sunt incarcate de semnificatii si sentimente puternice. Lingvisti, psihologi si filosofi au aratat rolul extraordinar al cuvintelor in viata noastra… Dar un om de stiinta japonez, Masaru Emoto, a fost cel care ne-a aratat in mod concret incarcatura spirituala pe care o poarta cu sine cuvintele.

Masaru Emoto a fotografiat cristale de apa pe care le-a etichetat cu diverse cuvinte negative sau pozitive. Cum noi "suntem 70% apa", descoperirea lui Masaru Emoto ne ofera o cu totul si cu totul alta perspectiva asupra vietii. Aceea ca ne aflam in deplina capacitate de a ne transforma vietile doar gandind pozitiv si folosind cele mai frumoase cuvinte pentru a ne adresa noua insine si celor din jur.

De cate ori nu am simti durerea provocata de cuvinte?! Cuvinetele dor mai tare decat o lovitura fizica, am simtit fiecare aceasta, nu-i asa?

"Cuvintele tale au putere, foloseste-le cu intelepciune!" - Campanie internationala impotriva violentei verbale indreptate impotriva copiilor (Juvenile Protective Association, Sursa)

Datorita lui Masaru Emoto, putem vedea clar influenta cuvintelor negative. Dr. Masaru Emoto si-a facut cunoscute ideile prin intermediul cartilor sale, dintre care cea mai cunoscuta este “Mesajele ascunse din apa”, si a conferintelor internationale. La noi in tara, editura Adevar Divin a publicat cartea lui Masaru Emoto, “Miracolul apei”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri