Rugaciunea are o forta incredibila. Ea inseamna constientizarea puterii care se afla in tine, dar si constientizarea puterii universale. A te ruga este poate calea cea mai sigura si mai intensa de accesare a energiilor subconstienutlui si a energiilor superioare.

Crestini, budisti, musulmani, hindusi, indiferent de spatiu, loc, timp, religie, rugaciunea este unica, aparte. Rugaciunea este universala. Rugaciunea este o entitate spirituala de sine statatoare. Nu, nu te gandi ca rugaciunea apartine doar habotnicilor sau ca dorim sa facem o pledoarie religioasa. In vremurile tulburi si tulburatoare pe care le traim, rugaciunea poate reprezenta o metoda de elevare spirituala, de echilibrare a sinelui, de racordare la legile universalitatii. Vom incerca astazi sa patrundem in tainele rugaciunii:

Rugaciunea are capacitati de vindecare remarcabile. Este demonstrat STIINTIFIC!

Rugaciunea poate avea efecte vindecatoare in momentul in care crezi in puterile ei. Acest lucru a fost dovedit si din punct de vedere stiintific. “Rugaciunea nu numai ca regleaza toate procesele din organismul uman, dar ea repara si structura grav afectata a constiintei”, este de parere Valeri Slezin, conducatorul Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica Bekhterev din Petersburg. In cercetarile sale, profesorul a incercat sa evalueze capacitatile rugaciunii. Electroencefalogramele pe care le-a efectuat in timpul rugaciunii unor calugari au inregistrat un rezultat uimitor.

Acestea au surprins un proces rarisim (odata cu procesul de crestere al unei persoane, creierul isi intensifica activitatea), “stingerea” integrala a cortexului cerebral, fenomen ce mai poate fi inregistrat doar la bebelusii de trei luni (in momentul in care sentimentul de profunda siguranta alaturi de mama lor atinge un prag maxim) sau in starea de somn profund. Valeri Slezin denumeste starea “trezie usoara, in rugaciune”.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Masaro Emoto este cel care a efectuat un alt experiment menit sa demonstreze puterea rugaciunii. Cercetatorul a ales ca locatie un lac din Japonia, extrem de poluat din cauza industrializarii excesive a zonei. Cercetatorul a strans mii de oameni, rugandu-i sa inalte rugaciuni pentru purificarea apei. Fiecare s-a rugat in mod diferit, dupa cum a crezut de cuviinta, individual sau colectiv, in liniste sau in cuvinte arde, in temple sau pe marginea lacului. S-au efectuat analize ale compozitiei apei inainte de rugaciune si dupa rugaciune. Inainte de inceperea rugaciunilor s-a observat ca in compozitia apei se aflau molecule haotice, deformate, de forme bizare. Dupa numai doua ore de rugaciune, studiind apa, s-a observat ca era alcatuita din structuri moleculare ordonate, armonioase, in forma de flori. Structura apei s-a purificat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri