Recunostinta pentru ceea ce esti iti ofera ocazia de a experimenta tot ceea ce ai putea fi. Recunostinta dizolva barierele blocajelor si deschide usa binecuvantarilor. Conceptul pentru care esti recunoscator tinde sa se manifeste sporit in viata ta, deoarece recunostinta ta il alimenteaza energetic.

Cand iti trezesti recunostinta interioara, exteriorul iti va darui experiente si circumstante care iti vor oferi oportunitatea de a fi recunoscator. Locul din care privesti, iti arata modul in care traiesti. Ceea ce vezi, iti arata locul din care privesti. Cand privesti lumea ca pe un minunat taram de joaca al Vietii, sub aceasta multitudine de forme, Viata se va reaseza si iti va oferi materializarea noilor tale convingeri si credinte.

Inainte de a percepe forma, percepe esenta. Inainte de a privi recipientul, priveste viata din el. Toate formele de existenta, au un element comun: Viata. Toate sunt traversate de Aceeasi Viata, pentru ca Viata este Una. Omniprezenta. Daca dorinta de a avea ceva este inlocuita cu recunostinta pentru ceea ce este deja, viata ta va inflori. Recunostinta pentru ceea ce ai, iti permite sa primesti tot ceea ce alegi sa ai. Recunostinta pentru ceea ce esti, iti ofera ocazia de a experimenta tot ceea ce ai putea fi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Recunostinta dizolva barierele blocajelor si deschide usa binecuvantarilor. Conceptul pentru care esti recunoscator tinde sa se manifeste sporit in viata ta, deoarece recunostinta ta il alimenteaza energetic. Vibratia recunostintei cheama in viata ta acele experiente ale caror vibratii rezoneaza la aceeasi frecventa. Avand o stare constanta de recunostinta, iti dai acordul ca experientele vietii tale sa iti ofere o stare constanta de recunostinta. Iar daca ai impresia ca nu ai pentru ce sa fii recunoscator in acest moment, reaminteste-ti darul suprem: Existi. De aici porneste totul.

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.catalin-manea.com

Foto Expressing Gratitude or Freedom - Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri