Recunostinta pentru ceea ce esti iti ofera ocazia de a experimenta tot ceea ce ai putea fi. Recunostinta dizolva barierele blocajelor si deschide usa binecuvantarilor. Conceptul pentru care esti recunoscator tinde sa se manifeste sporit in viata ta, deoarece recunostinta ta il alimenteaza energetic.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com

Autor si mesager spiritual, Catalin Manea scrie si vorbeste despre aspectele esentiale ale calatoriei de Cunoastere de Sine. Catalin este autorul cartii "Totul din Intreg", carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care curpinde o serie omogena de consideratii profunde, pentru o viata mai inalta. Pentru a descarca doua capitole gratuite din cartea "Totul din Intreg", apasa AICI.

Transforma-ti viata prin Recunostinta

Pacea locuieste in interiorul tau. Cand privesti prin ochii relativi ai lumii exterioare, te deschizi catre durere si suferinta. Pacea niciodata nu te-a parasit, pentru ca pacea nu poate fi creata - ea este deja creata si este deja in tine. Doar ca, in clipele de confuzie, tu nu reusesti sa o atingi, deoarece esti prea preocupat cu zgomotul mental.

Drumul catre pace este presarat cu liniste. Daca in fiinta ta nu domneste linistea, pacea interioara este doar un concept abstract. Cum poti ajunge la pace? Oprindu-te din alergatura. Privim exteriorul inconjurator si ne dorim sa avem cat mai mult din ceea ce privim. Iar daca nu obtinem ceea ce dorim, suferim. Este un joc care a produs multa durere printre semenii nostrii, iar noi avem posibilitatea sa oprim acest joc.

Am fost invatati ca pentru a fi impliniti, este necesar sa avem cat mai mult "exterior", sa avem cat mai multe lucruri materiale. Astfel, noi ne-am conditionat fericirea si implinirea sufleteasca si am devenit dependenti de lumea materiala - de agitatia lumii exterioare. Daca privesti in jurul tau, vei vedea multa alergatura, multe incercari de a iesi in fata, multe tentative de afirmare, multa ravna.

Iar acum, indraznesc sa te intreb: si daca obiectele materiale nu existau, atunci fericirea nu mai era posibila? Nicidecum. De fapt, daca fericirea ta este conditionata de lumea materiala, a sosit clipa sa te trezesti la viata. La Adevarata Viata. In clipa in care esti implinit doar daca mediul exterior iti ofera ceea ce ai vrea tu sa primesti, atunci traiesti cu predispunere mare la durere si dezamagire.

Foto homepage: Gratitude by Shutterstock


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Transforma-ti viata prin Recunostinta.