Recunostinta pentru ceea ce esti iti ofera ocazia de a experimenta tot ceea ce ai putea fi. Recunostinta dizolva barierele blocajelor si deschide usa binecuvantarilor. Conceptul pentru care esti recunoscator tinde sa se manifeste sporit in viata ta, deoarece recunostinta ta il alimenteaza energetic.

Cu cat ai mai multe nevoi de la ceea ce te inconjoara, cu atat traiesti mai mult in frica. Iar asta iti va obosi existenta si iti va ingreuna viata. Este momentul sa te intorci in interiorul tau, pentru a te cunoaste cu adevarat, pentru ca daca vei ajunge sa ai o relatie de armonie, de recunostinta si pace cu Sinele Interior, te vei elibera de nesiguranta si de frica de a nu obtine ceea ce mediul exterior iti poate oferi.

In primul rand, inainte de a dori sa ajungi undeva, este necesar sa cunosti foarte bine locul din care pleci. Foarte multi oameni isi doresc sa obtina un avantaj material, insa ei nu cunosc ceea ce au deja. Daca nu faci pace cu locul in care te afli acum, nu vei putea atinge locul in care vrei sa te afli intr-un viitor acum. De aceea, daca nu te cunosti cu adevarat, nu poti deveni cea mai buna versiune a ta.

Foto Woman lying down - Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Asadar, a sosit clipa sa iti intorci privirea catre Sinele Interior. A sosit momentul sa iti intorci privirea de la fericire, la sursa fericirii. Implinirea este deja in tine, asteptand, in stare latenta, sa fie activata si experimentata. Gandeste-te la ceva: ce erai daca nu erai? Om drag, inainte de orice, inainte de orice altceva, aminteste-ti faptul ca existi. Acesta este cel mai mare cadou pe care il puteai primi. Cand devii constient de faptul ca existi, in tine se trezeste automat recunostinta pentru starea de "A Fi".

Fiind recunoscator pentru faptul ca esti, tot ceea ce urmeaza, devine un plus, un bonus adaugat existentei tale. Asta inseamna sa traiesti constient de Viata. Pana acum, ai fost foarte prins in "A Face" si ai uitat cu desavarsire de "A Fi". Insa, niciodata nu vei putea avea parte de un "A Face" stralucitor, daca tu nu ai cunoscut sursa stralucirii. Niciodata nu te vei putea bucura de bucurie, daca nu ai cunoscut sursa bucuriei. Cand "A Fi" devine constientizat, "A Face" devine lucid, iar cand traiesti in claritate si limpezime interioara, exteriorul iti va aduce stralucirea aferenta, pentru ca tot ceea ce privesti in jurul tau, este reflexia lumii tale interioare.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Deci, inainte de a porni intr-o noua zi, constientizeaza darul suprem pe care l-ai primit: Existenta. Multumeste-I Vietii pentru faptul ca existi, multumeste-I Universului pentru gazduirea care ti-o ofera, multumeste-I Cerului pentru aerul din plamanii tai. Nu pleca la drum, fara sa fii constient de pasii pe care ii faci. Nu pasi, fara sa fii constient de faptul ca pasesti. Existi. Esti intruchiparea Universului, intr-o forma umana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri