11 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Ingerii au o energie curata, puternica, pura, uimitoare, la fel de mareata ca forta dragostei. Prin intermediul lor, adreseaza-te lui Dumnezeu si universului pentru a-ti intalni sufletul pereche in cazul in care esti singur, pentru a-ti proteja dragostea in cazul in care iubesti deja, pentru a intalni o noua dragoste in cazul in care vrei sa te desprinzi de una dureroasa.

Ingerul Sereda - Pentru rezolvarea problemelor din familie

Serada reprezinta un inger de o esenta feminina, matern ca si constructie interioara, avand totodata o frumoasa culoare de galben caisa. El este cel care favorizeaza armonia in familie, alungand neintelegerile, raceala si distantarea dintre membrii unei familii. Serada favorizeaza relatiile pasnice intre copii si parinti, intre generatii diferite, intre parintii despartiti, intre cei care provin din medii diferite. Daca certurile si conflictele se tin lant intre copiii tai, daca te afli in procese cu unii membri al familiei, daca vrei sa pastrezi o relatie frumoasa cu un fost partener sau sot, apeleaza la acest inger. El face posibila armonia familiala.

Ingerul Uriel - Pentru iertarea unei persoane pe care ai iubit-o

Ingerul Uriel aduce pacea si risipeste neintelegerea din relatiile de dragoste. Totodata, el risipeste si sentimentele negative precum amaraciunea si resentimentele. Uriel este si ingerul care faciliteaza iertarea, favorizand fie impacarea cu o persoana pe care ai iubit-o si pe care ai pierdut-o, fie traversarea unei despartiri usor si fara suferinta.

Ingerul Donquel - Pentru cei confuzi in dragoste

Donquel este ingerul care iti calauzeste pasii inspre a-ti afla sufletul pereche si iubirea adevarata. Adesea, acest inger este infatisat ca invaluit intr-o aura stacojie, avand aripile scantaietoare. Este indicat a-i adresa o rugaciune intr-o zi de marti. Acest inger este cel care ii calauzeste pe cei confuzi in iubire, pe cei care au dubii in privinta partenerului, pe cei care nu mai stiu incotro sa-si indrepte pasii si ce decizie sa ia in viitorul apropiat.

Ingerul Cassiel - Pentru cei singuri

Cassiel – In mod paradoxal, acest inger al solitudinii este si cel care faciliteaza patrunderea unei noi iubiri in viata ta si desprinderea de vechile iubiri. Cassiel este ingerul caruia trebuie sa ii adresezi o rugaciune curata daca te-ai despartit recent. El iti poate facilita intalnirea cu un nou partener, putand crea contextele pentru a-l intalni cat mai curand.

Foto interior: Woman marry angel by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri