Ingerii - Energiile uimitoare care iti aduc sufletul pereche in viata ta si iti rezolva problemele in dragoste

11 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Ingerii au o energie curata, puternica, pura, uimitoare, la fel de mareata ca forta dragostei. Prin intermediul lor, adreseaza-te lui Dumnezeu si universului pentru a-ti intalni sufletul pereche in cazul in care esti singur, pentru a-ti proteja dragostea in cazul in care iubesti deja, pentru a intalni o noua dragoste in cazul in care vrei sa te desprinzi de una dureroasa.

Ingerul Ergediel - Pentru cei care isi doresc sa fie ceruti in casatorie de partener

In vesminte aurii si cu stralucitoare aripi argintii, ingerul Ergediel este un inger impunator ca prezenta. Se spune ca el este langa cei doi care isi unesc destinele in fata lui Dumnezeu, in cadrul cununiilor religioase. El favorizeaza angajamentele celor care se iubesc, asigurandu-se ca promisiunile de iubire sunt indeplinite. El este cel care limpezeste mintile celor indragostiti, ajutandu-i sa inteleaga daca isi doresc cu adevarat sau nu sa-si petreaca viata langa o anumita persoana. Persoanele care isi doresc un angajament serios din partea partenerului si isi doresc casatoria se pot adresa acestui inger. Se spune ca este bine sa il chemi in ajutorul tau pe Ergediel cu o zi inainte de luna plina.

Ingerul Raguel - Pentru a preveni infidelitatea partenerului

Ingerul Raguel este un iubitor al armoniei si al justitiei, dar si un mare aparator al corectitudinii si al cinstei. Se spune ca este bine sa i te adresezi pentru a fi sigura ca ai parte de fidelitate si corectitudine din partea sotului.

Iti recomandam si articolele:

Mesajele secrete ale ingerilor tai

Ingerii sunt oameni... Fascinantii Ingeri Pamanteni si cele 5 tipuri de suflete umano-divine

Oamenii care stiu sa asculte, ingerii de care avem nevoie

Intalnirea cu Sufletul-Pereche: 26 de semne prin care il poti recunoaste

Foto articol: De la conrado/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri