Una dintre cele mai simple si fascinante stiinte, numerologia ne dezvaluie lucruri inedite despre felul de a fi al unei persoane pornind de la data de nastere.

Cifra 7 - Simbolul dorintei de perfectiune

Cifra 7 ii predispune pe cei aflati sub patronajul ei sa-si doreasca cu orice pret perfectiunea. Chiar daca uneori nu inteleg nici ei insisi la ce se refera cu exactitate si nici cum sa o atinga.. Persoanele cu acest numar al destinului isi doresc intotdeauna mai mult decat pot avea, ceea ce le provoaca o permanenta stare de nelinistite. Si cu cat tanjesc mai mult sa se simta impliniti, cu atat se simt mai nefericiti. Detin insa darul de a-i insufleti pe oameni, sunt optimisti, au o inteligenta emotionala foarte dezvoltata. Au tendinta de a-i idealiza pe cei la care tin sau de a cere prea mult de la ei...

Cifra 8 - Simbolul indeciziei

Daca te afli sub semnul cifrei 8, mai mult ca sigur ca esti tipul nehotaratului, vesnic osciland intre ceea ce ar trebui si ceea ce este, intre ceea ce este bine si ceea ce este rau pentru el. Esti vesnic nemultumit de ceea ce ai si cu gandul la ziua de maine, cateodata uiti sa te bucuri de cea de astazi. Nu esti deloc o fire razbunatoare, esti o persoana generoasa care in unele situatii se lasa exploatata cu prea multa usurinta. Sub nicio forma nu esti de acord cu vulgaritarea si tot ceea ce inseamna discriminare sau injustitie te face sa strigi de indignare. In situatiile complicate, iti este greu sa iei decizii rapide si corecte, ceea ce nu se intampla si in iubire. Atunci cand iubesti, nehotararea caracteristica dispare ca prin minune. Brusc, inteleg ceea ce vrei cu adevarat. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cifra 9 - Simbolul contradictiei

“Purtatorii” cifrei 9 par niste persoane calme, imperturbabile si deloc influentabile. In realitate nu sunt deloc asa. Fiinta lor insasi este o intreaga contradictie. Sunt asa cum nu te astepti sa fie, iar prima impresie te care ti-o faci despre ei este de multe ori gresita. Dincolo de calmul lor se ascunde un caracter patimas si un temperament violent. Rad cand le vine sa planga, zambesc cand nervii lor sunt pe punctul de a exploda si izbucnesc exact atunci cand te astepti mai putin. Dragostea pentru ele nu este numai lapte si miere, ci miere si fiere. Se indragostesc cu usurinta, insa de fiecare data ajung sa se intrebe, cu nostalgie si tristete, daca persoana care le este alaturi este de fapt si cea potrivita. Caci de fiecare data cand se indragostesc, iau totul de la zero...
 

Medeea 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri