24 Iulie 2008 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Sunt momente in care traiesti ceea ce ai visat, esti fericita, dar totul capata un contur ametitor de amar pentru ca undeva in sufletul tau stii ca ai fost prinsa intr-o capcana din care nu poti iesi prea usor: capcana vesnicului aventurier.

Ma mintea privindu-ma in ochi, cu expresia aceea de copil ingenu si de barbat indragostit ca la 20 de ani. Da, stiam ca ma mintea, dar ce mai conta, cand o facea atat de frumos? Ce conta ca amandoi stiam ca avem o relatie fara viitor, cand totul se intampla asemeni unei povesti perfecte? Sunt momente in care traiesti ceea ce ai visat, esti fericita, dar totul capata un contur ametitor de amar pentru ca undeva in sufletul tau stii ca ai fost prinsa intr-o capcana din care nu poti iesi prea usor: capcana vesnicului aventurier.

Acel barbat sigur pe el, sarmant, galant, puternic si capabil de a te convinge ca acolo unde tu vezi spini cresc de fapt trandafiri este visul, dar si cosmarul oricarei femei. Fiecare din noi l-a intalnit macar o data in viata. Si fiecare a sperat in adancul sufletului ei ca ea va gasi secretul, uitand insa ca tocmai inaccesibilitatea il face fermecator pe acest barbat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

M-am intrebat de nenumarate ori unde e greseala, unde s-a produs delictul ca un barbat atat de perfect sa aiba un asemenea defect. Recunosc faptul ca da, cuceritorul mi se pare perfect, cu exceptia unui singur lucru: e afemeiat. Cel mai mare pacat, mi-am spus in prima faza, dar apoi am stat sa ma gandesc mai bine, am analizat toti barbatii din jurul meu si am ajuns la un adevar infiorator.

Punand in balanta, talerul se inclina tot in favoarea aventurierului, sau a vanatorului, sau a barbatului magnet. O fi cucerit si balanta, mi-am zis, dar apoi am realizat ca putini barbati mai stiu in ziua de azi sa se poarte cum ar trebui. Si asa ajungem sa tanjim, sa credem, sa inchidem ochii la minciunile unui barbat care stie cel putin sa ne faca sa ne simtim femei.

Priviri galese, dar goale, gesturi ce se vor tandre, dar de fapt sunt fortate si instinctive, siguranta lor trufasa gandind ca oricum procentul femei-barbati in Romania e de 5-1, toate acestea te determina sa te uiti cu mirare, greata, uneori cu ura la barbatul care poate, nu si-a facut un tel in a cuceri cat mai multe femei.

El nu e aventurier, el ar putea parea un sot de casa, un tata perfect pentru copiii tai...Da, asa ai putea crede cand nu stii sarutarea, atingerea sau vorbele unui cuceritor... atunci ai intelege ca acest barbat cat de cat sigur, dar totusi alunecos, nu e decat un aventurier ratat, ce din clipa in clipa ar putea trece de partea cealalta a baricada fara a avea insa nici pic din farmecul autenticului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri