Daca nu ati stabilit inca meniul pentru masa de Craciun, aruncati o privire pe meniul de sarbatoare oferit de BUCATARIA.NET. Astazi, APERITIVE
Bagheta umpluta cu crema de branza
Ingrediente:
o bagheta
230 g crema de branza
115 g branza de capra
1 catel de usturoi, tocat fin
o jumatate de cana ardei gras rosu taiat cubulete
o jumatate de cana rosii uscate, taiate
un sfert de cana de masline taiate marunt, fara samburi
60 g salam iute, taiat cubulete
5-6 fire patrunjel tocat
o lingurita cimbru proaspat, maruntit
piper
sare
Mod de preparare:
Bagheta se taie la ambele capete si se dau la o parte colturile. Folosind coada de la o lingura de lemn, se inlatura miezul baghetei prin apasare, cand intr-un capat, cand in celalalt. Miezul ramas nu trebuie sa fie mai gros de o jumatate de cm.
Intr-un castron adanc se amesteca bine crema de branza. Se adauga branza de capra si usturoiul. La final se adauga restul ingredientelor, se potriveste de sare si de piper si se omogenizeaza compozitia.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Foto homepage: Sxc.hu
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie