Cele mai delicioase APERITIVE pentru MASA DE CRACIUN

12:12, 20 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle7 share-uri

Daca nu ati stabilit inca meniul pentru masa de Craciun, aruncati o privire peste acest meniu de sarbatoare!

Daca nu ati stabilit inca meniul pentru masa de Craciun, aruncati o privire pe meniul de sarbatoare oferit de BUCATARIA.NET. Astazi, APERITIVE

Bagheta umpluta cu crema de branza

Ingrediente:

Citeste si:
Cum împăturim șervețelele pentru masa festivă de Crăciun: 17 Metode
Cum împăturim șervețelele...

o bagheta
230 g crema de branza
115 g branza de capra
1 catel de usturoi, tocat fin
o jumatate de cana ardei gras rosu taiat cubulete
o jumatate de cana rosii uscate, taiate
un sfert de cana de masline taiate marunt, fara samburi
60 g salam iute, taiat cubulete
5-6 fire patrunjel tocat
o lingurita cimbru proaspat, maruntit
piper
sare

Mod de preparare:

Citeste si:
6 trucuri pentru a nu mânca exagerat de Sărbători
6 trucuri pentru a nu mânca...

Bagheta se taie la ambele capete si se dau la o parte colturile. Folosind coada de la o lingura de lemn, se inlatura miezul baghetei prin apasare, cand intr-un capat, cand in celalalt. Miezul ramas nu trebuie sa fie mai gros de o jumatate de cm.

Intr-un castron adanc se amesteca bine crema de branza. Se adauga branza de capra si usturoiul. La final se adauga restul ingredientelor, se potriveste de sare si de piper si se omogenizeaza compozitia.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Sxc.hu


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri