Un baiat se ruga sa fie adevar, sa fie iubire, sa fie veselie si fericire. Oamenii sa spere mereu, sa se bucure cand vad un curcubeu, sa aprecieze, sa se minuneze de ceea ce exista in jurul lor, sa vada viata in culori.

Un copil se ruga din toata inima acelei stele la care spera!

Si se tot ruga de pe fereastra sa, privind la ea cu ochii plini de bucurie!

Pentru ca el stia ca intr-o zi ceea ce el spera se va intampla!

Si la ce se ruga?

El se ruga pentru ca lumea sa fie mai buna, mai deschisa si mai plina de visuri!

El spera ca toata lumea sa vada propria stea si sa se uite la ea, fiecare sa se lase indrumat de a sa chemare. Sa nu existe limitare, sa nu existe separare... Se ruga ca toata lumea sa realizeze ca ceva mare se poate intampla doar daca oamenii se vor alatura unii altora si nu se vor mai separa!

Sa ruga sa fie adevar, sa fie iubire, sa fie veselie si fericire. Oamenii sa spere mereu, sa se bucure cand vad un curcubeu, sa aprecieze, sa se minuneze de ceea ce exista in jurul lor, sa vada viata in culori. Pentru ca viata nu inseamna doar 2 sau 3 culori, viata este o multitudine de nuante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Si el se ruga in fiecare seara stelei sale.. Pana cand intr-o zi ruga sa a devenit realitatea sa. Acum el traia in viata sa acel ceva la care spera mereu! De ce? Pentru ca el a avut perseverenta, staruinta in credinta sa, iar steaua sa a luminat atat de tare incat a provocat transformarea.

Si totul a fost doar o chestiune de timp. A fost doar o chestiune de timp pana cand al sau gand s-a transformat din ceva lichid in ceva solid. Acum baiatul traieste realitatea sa si se bucura de ea.

Fiecare dintre noi isi doreste ceva... dar oare avem cu totii perseverenta si staruinta de a continua chiar si atunci cand intervine ceva? Sau cand acel ceva ajunge in viata noastra, stim a aprecia? Stim sa ne bucuram?

Sa ne bucuram de fiecare eveniment! De fiecare moment! Si sa multumim pentru ceea ce primim!

Caci ceea ce intampinam ne face sa evoluam si sa urcam pe scara cunoasterii pana cand atingem steaua cu al nostru gand si impreuna vom putea materializa tot ceea ce ne dorim sa traim!

Iar steaua ne va oferi tot ce visam daca ramanem neclintiti in credinta ca asa se va intampla, daca avem siguranta si speranta. Si daca privim neclintiti catre ea.

Asa ca... priveste la steaua ta, mentine- ti credinta si ea va deveni realitatea ta!

Un articol de Oana Mihut

Foto homepage si interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri