Secretul sufletului pereche cu Arielle Ford

12:12, 26 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle12 share-uri

Secretul sufletului pereche cu Arielle Ford - 13 -14 SEPTEMBRIE 2013, BUCURESTI la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Pana la data de 15.03.2013 preturile biletelor au o reducere de 15%.

Pretul unui bilet include pentru ziua de sambata masa de pranz care se va servi in pauza 12:30 – 14:00.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la: +4 0729 748 730 sau contact@discoveryourself.eu, www.discoveryourself.eu

Citeste si:
“Gustă cu atenție. Bucură-te de moment” – un program despre...
“Gustă cu atenție. Bucură-te...

Arielle Ford este recunoscuta ca expert in marketing si publicist, agent literar, reporter TV, expert in relatii, producator de televiziune, autor, speaker si consultant, ea a contribuit in lansarea multor autori deveniti celebri.

Ca presedinte si fondator al „Grupului Ford”, fondat in 1987, in Sua, ea a avut un rol important in lansarea carierelor lui Deepak Chopra, Debbie Ford, Jack Canfield & Mark Victor Hansen (creatorii cunoscutei serii : Supa de pui pentru suflet ) , Neale Donald Walsch (autorul seriilor: Conversatii cu Dumnezeu ).

S-a ocupat, de asemenea, de campaniile publicitare a mai multor autori de bestseller-uri precum: Wayne Dyer, Dean Ornish, Gary Zukav, Marianne Williamson, Louise Hay , Kenny Loggins, Joan Borysenko, don Miguel Ruiz si multi alti autori notabili, din care 11 au devenit #1 in clasamentul bestseller-urilor a ziarului New York Times.

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

Arielle Ford este o scriitoare talentata si autoare a opt carti, printre care si best-seller-ul Secretul sufletului pereche, tradus in 21 de limbi (inclusiv limba romana). Cea mai recenta carte a sa, publicata in ianuarie 2012, este Wabi Sabi Love in care ne vorbeste despre arta straveche de a gasi dragostea perfecta in relatiile imperfecte.

Arielle Ford a fost numita "Cupidon al constiintei" si "Zana cea buna a dragostei", impartasind tuturor secretele ei in manifestarea dragostei.

In prezent ea locuieste in California impreuna cu sotul si sufletul ei pereche, Brian Hilliard si cu pisicile ei. Ii place foarte mult sa calatoreasca in locuri exotice si crede cu tarie ca exista destula dragoste in lume pentru fiecare dintre noi.

http://arielleford.com/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri