26 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Secretul sufletului pereche cu Arielle Ford - 13 -14 SEPTEMBRIE 2013, BUCURESTI la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Pana la data de 15.03.2013 preturile biletelor au o reducere de 15%.

Comunicat de presa

Te-ai intrebat vreodata de ce nu ti-ai gasit pana acum sufletul-pereche? Acel cineva special, care sa te adore si sa te rasfete? Pe umarul caruia te poti baza si care nu te va dezamagi niciodata?

Nu este doar un vis. Si nici un privilegiu rezervat doar celor norocosi. Vino la workshopu-ul cu Arielle Ford si vei invata secretul iubirii fericite, care dureaza o viata intreaga!

Afla:

• ce este sufletul pereche si cum poti sa dai de el
• cum sa iti vindeci inima de ranile din trecut
• cum sa te pregatesti pentru MAREA TA IUBIRE
si multe, multe altele.

Renunta la pasivitate si preia controlul asupra vietii tale emotionale! Universul ne aduce numai darurile, intamplarile si intalnirile pentru care suntem pregatiti. Retrezeste in tine speranta si alege sa crezi ca iubirea adevarata poate fi a ta!

Arielle Ford este maestra in „a face lucrurile sa se intample”. Este publicist, experta in marketing, producatoare si consultant. A contribuit la lansarea carierelor unor autori precum Deepak Chopra, Jack Canfield & Mark Victor Hansen, creatorii seriei „Supa de pui pentru suflet” sau Neale Donald Walsch, autorul cartii „Conversatii cu Dumnezeu”. A realizat publicitatea unor autori precum Wayne Dyer, Marianne Williamson, Debbie Ford, Louise Hay, Don Miguel Ruiz si multi altii. Unsprezece dintre acestia au obtinut locul #1 in clasamentul New York Times.

Arielle Ford este la randul ei o scriitoare talentata, autoare a opt carti, prima fiind „Hot Chocolate” care face parte din indragita serie „Mystical Soul”. Cartea „Secretul sufletului pereche” a fost lansata in ianuarie 2009 la editura Harper One si se bucura de succes la nivel international. Este tradusa in 21 de limbi, inclusiv in limba romana.

Programul workshop-ului:

Vineri, 13 septembrie 18:00 – 21:00
Intrarea in sala se face incepand cu ora 17:00


Sambata, 14 septembrie 10:30 – 12:30 14:00 – 17:00
Intrarea in sala se face incepand cu ora 9:30

Costuri:

Bilet VIP: 559 lei

Bilet standard: 449 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri