29 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 112 share-uri

Calculeaza-ti Anul Personal pentru 2013 si vezi cum va fi viata ta in urmatorul an pe plan sentimental, financiar si profesional:

Anul Personal 6 pentru 2013

2013 va fi pentru tine un an al maturitatii emotionale, un an in care intelegi ca este momentul sa faci niste pasi decisivi si sa iei decizii importante legate de viitorul tau. ‘Responsabilizarea’ devine cuvantul tau preponderant, iar majoritatea actiunilor tale din acest an au in vedere familia, prietenii si pe cei dragi. Compromisurile si sacrificiile nu sunt nici ele excluse, insa per ansamblu 2013 va fi un an domestic, linistit.

Totodata, in 2013 incerci sa-ti repari greselile din trecut. Iti doresti ca de data aceasta sa faci lucrurile intr-un mod corect si just in ceea ce priveste relatiile tale de afaceri sau cele personale. Acest lucru poate inseamna o casatorie sau chiar o despartire, depinde de modul in care privesti lucrurile.

Anul Personal 7 pentru 2013

Nu este un an spectaculos din punct de vedere financiar sau sentimental, dar 2013 se vrea a fi pentru tine un an al introspectiei si al implicarii, un an al revelatiei si al timpului de calitate, un an important din punct de vedere al dezvoltarii spirituale si personale. Ai multe de invatat in 2013 asa ca ia seama la toate cate se intampla in jurul tau, nu doar in interior.

Nu lasa totul pe seama destinului. Ia atitudine si ai incredere in tine si in posibilitatile tale. Obstacole pot interveni in drumul tau spre crestere, insa determinarea si curajul tau sunt puse la incercare in acest an. Infrunta situatiile care nu pot fi ocolite. Mizeaza pe intuitie mai degraba decat pe ratiune. 2013 este un an prielnic educatiei, invatarii, cercetarii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri