Restaurantul Avalon din cadrul hotelului Howard Johnson Grand Plaza lanseaza in aceasta toamna un nou meniu in care se regasesc elemente inspirate din cele mai renumite dar si cele mai diferite bucatarii ale lumii: cea italiana, cea frantuzeasca, cea asiatica si cea nord-americana.

Felurile principale variaza de la preparate usoare, de inspiratie mediteraneana, cum ar fi pastele, risotto, fructele de mare si pana la steak-uri de vita si feluri de mancare in care se folosesc ultimele tehnologii culinare in prepararea carnii de vita, de miel si de porc, astfel incat acestea sa-si pastreze toate proprietatile nealterate de procesul de gatire. Selectia de antreuri este si ea una extrem de bogata si de viu colorata, cu ingrediente - vedeta din punct de vedere al aportului nutritional cum ar fi crevetii “Tiger”, brocoli, somon, branza feta, taitei de casa etc.

Atentia pentru diversitate este insotita, ca intotdeauna la Avalon, de o mare finete a asocierilor si a ingredientelor folosite, astfel incat gustul preparatelor sa ramana unul nobil, chiar daca preparatul in sine este unul popular, cunoscut la nivel de bucatarie internationala.

Cochet si sanatos deopotriva, noul meniu al restaurantului Avalon reprezinta alegerea potrivita pentru cei care vor sa se bucure de o experienta memorabila.

Restaurantul este situat la etajul 1 al hotelului Howard Johnson Grand Plaza Bucharest, pe Calea Dorobantilor 5 – 7.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului (P) Un nou meniu la restaurantul Avalon.