29 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 112 share-uri

Calculeaza-ti Anul Personal pentru 2013 si vezi cum va fi viata ta in urmatorul an pe plan sentimental, financiar si profesional:

Anul Personal 3 pentru 2013

Chiar daca nu va fi un an usor, 2013 va fi pentru tine un an al realizarilor si al implinirilor, dar mai ales un an incununat de succes. Indiferent de maniera in care alegi sa te exprimi, creativitatea si exprimarea de sine te aduc foarte aproape de ceea ce iti doresti. Abilitatile si talentele tale creative ating apogeul in acest an.

Este important sa inveti sa-ti stabilesti prioritatile si sa initiezi schimbarile incepand cu propria persoana. Accepta oportunitatile care ti se ivesc in cale si profita de ele chiar daca iti este teama de schimbarile pe care nu le poti controla. Numerele te sfatuiesc sa nu initiezi noi drumuri, ci sa continui lucrurile pe care le-ai inceput in 2012 si in anii anteriori.

Anul Personal 4 pentru 2013

2013 te incurajeaza sa te desprinzi de trecut si de neintelegerile si problemele pe care ti le-a cauzat 2012 si anii anteriori. 2013 va fi pentru tine timpul ideal pentru a scapa de resentimente si emotii negative si a ajunge la pace cu tine si cu deciziile tale anterioare. Va fi totodata un an inspirational care te va purta catre noi inaltimi si noi decizii mai ales in ceea ce priveste sentimentele tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Este foarte posibil sa-ti schimbi statutul civil in 2013. Nu fi surprinsa fiindca este exact ceea ce ti-ai dorit chiar daca nu vrei sa recunosti fata de tine insati. Casatoria si intemeierea unei familii devin pentru tine evenimente probabile si dezirabile. Daca incepi o relatie in acest an se va oficializa in scurt timp.

Anul Personal 5 pentru 2013

2013 aduce cu el o energie agitata si nelinistita in ceea ce priveste aspectul sentimental, insa pe plan profesional se anunta a fi un an minunat, de o energie pozitiva si vibranta. Se ivesc excelente oportunitati pentru a avansa si a progresa pe plan profesional, dar si pentru a-ti intari statutul de independenta. In cazul in care te gasesti prinsa intr-un job care nu-ti aduce satisfactie materiala sau interioara, 2013 iti va oferi prilejuri numeroase pentru a-ti schimba jobul si a-ti aprofunda cunostintele profesionale.

Mutarea intr-un alt domeniu de activitate nu este nici ea exclusa, la fel ca si mutarea intr-un alt oras de resedinta. 2013 incurajeaza si favorizeaza cunoasterea, educatia, calatoriile, aventura, socializarea, dar si experientele noi. Sensibilitatea emotioanala din prima parte a anului este inlocuita in a doua jumatate a anului de energia si efervescenta emotionala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri