29 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 112 share-uri

Calculeaza-ti Anul Personal pentru 2013 si vezi cum va fi viata ta in urmatorul an pe plan sentimental, financiar si profesional:

Anul Personal 8 pentru 2013

In 2013, culegi ceea ce ai semanat in anii precedenti. In functie de actiunile anterioare si de eforturile pe care le-ai investit in munca ta, 2013 se poate dovedi un an prosper material sau, dimpotriva, un an dificil. In acelasi timp, anul 2013 se doreste a fi un an al finalizarii si al recompensei, un an al recunoasterii, al promovarii, al avansarii, dar si al imbunatatirii situatiei tale financiare.

2013 iti va solicita la maximum simtul tau practic. Spre sfarsitul anului, vei simti in buzunarul propriu progresul material. Atentie insa! 2013 cere totodata precautie in actiuni si atentie la starea ta de sanatate.

Anul Personal 9 pentru 2013

2013 se doreste a fi un an prielnic familiei, iubirii, relatiilor si ajutorului acordat celorlalti. Anul 2013 va fi pentru tine un an al curateniei si al purifariii, un an in care trebuie sa lasi in urma lucrurile care nu mai sunt necesare dezvoltarii tale. 2013 este anul in care trebuie sa te deschizi catre noi inceputuri si sa vezi noile orizonturi care se deschid larg in fata si viata ta.

Pe plan sentimental, este momentul ideal pentru a lega relatii pe termen lung si a gasi persoana pe care o meriti si care sa te iubeasca cu adevarat. Cu toate acestea, 2013 nu este momentul potrivit pentru o casatorie si este recomandat sa astepti anul urmator. In acelasi timp, 2013 se vrea a fi un an antrenant, cu multe evenimente sociale, un an cu urcusuri si coborasuri, dar mai ales cu urcusuri. Lucrurile avanseaza rapid daca esti deja implicata intr-o relatie. Catre sfarsitul anului ai in vedere o sarcina si aducerea pe lume a unui copil.

Foto homepage: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri