12 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Yoga este o disciplina care a devenit din ce in ce mai populara in ziua de astazi. Care sunt miturile legate de ea si de unde au aparut?

Mit. Yoga cuprinde doar exercitii pe covoras.

Nu putem sa blamam o persoana care nu a incercat sa practice niciodata yoga ca este de acord cu acest mit. Totusi, lucrurile stau complet altfel in realitate. Yoga este un stil de viata, nu doar o modalitate de a face exercitii. Ea echilibreaza eu-l interior si ne ajuta sa ne controlam mai bine simturile. De la obiceiurile de alimentatie si pana la stilul de somn, putem include yoga in toate activitatiile noastre zilnice.

Mit. Yoga nu este eficienta daca dorim sa slabim.

Acest fapt este complet neadevarat. Desi yoga cuprinde niste exercitii care par a nu avea un impact major asupra corpului nostru, ele se concentreaza pe anumite grupe de muschi. Yoga este mai eficienta decat mersul la sala ori la aerobic. Oamenii au tendita sa se increada mai mult in exercitiile foarte dinamice deoarece ele ne fac sa transpiram mai repede.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Image © Sxc.hu

Mit. Putem invata yoga de la oricine.

Doar pentru ca cineva este extrem de flexibil si sta in pozitiile de yoga (asane) perfect, acest lucru nu ii da automat dreptul de a-i invata pe ceilalti yoga. Antrenamentul pe parcursul mai multor ani si intelegerea profunda a acestei practici sunt esentiale pentru a deveni un profesor de yoga. Cine doreste sa devina discipol trebuie sa se concentreze intens asupra dezvoltarii spirituale pentru a-si invata ‘elevii’ ce inseamna yoga cu adevarat – uniunea perfecta dintre corp, minte si spirit.

Mit. Practicarea de yoga ne ajuta sa avem mai usor orgasm.

Din pacate, acesta este un mit. Contrar credintelor deja impamantenite, yoga nu ne va transforma in niste zeite ale artei amorului. Totusi, practicarea regulata de yoga ne va ajuta sa devenim mai flexibile, lucru ce va avea un efect pozitiv pentru viata noastra sexuala..

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri