9 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Folosindu-ne de acest ghid, putem afla cu usurinta cum se calculeaza Numarul Numelui, Numarul Destinului, Numarul Copilariei, Numarul Maturitatii, Numarul Echilibrului, Numarul Emotional, Numarul Subconstientului etc.

Numarul Emotional

Numarul Emotional este cifra care ne indica maniera de reactie la orice probleme ce implica emotiile si sentimentele. Numarul Emotional poate sa descifreze si atitudinea pe care o avem atunci cand ne confruntam cu probleme emotionale si abilitatea de a le gestiona.

Cum se calculeaza Numarul Emotional?

Numarul Emotional se calculeaza pornind de la analiza numelui intreg. Se numara Literele Emotionale prezente intr-un nume (daca ai Literele Emotionale prezente in nume de peste noua ori, rezultatul se reduce la o singura cifra). Cifra respectiva reprezinta Numarul Emotional. Daca in numele complet este prezenta doar o Litera Emotionala, atunci litera respectiva reprezinta Numarul Emotional.

In Numerologie, Literele Emotionale sunt B, I, O, R, S, T, X, Z.

Exemplu. Ionescu Andreea are in nume urmatoarele Litere Emotionale: I, O, S, R. Asadar, in numele sau sunt 4 Litere Emotionale, de unde rezulta ca Numarul sau Emotional este 4.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Numerologie: Numarul Emotional, imaginea Sufletului tau

Numarul Subconstientului

Numarul Subconstientului este cifra care scoate in evidenta modul in care reactionam la situatiile exceptionale pe care viata ni le scoate in cale si indica abilitatea noastra de a profita de oportunitati. Numarul Subconstientului ne subliniaza si trasaturile ce au nevoie de imbunatatiri.

Cum se calculeaza Numarul Subconstientului?

Numarul Subconstientului se calculeaza pornind de la literele ce formeaza numele nostru. Scriindu-ne numele pe o foaie si punand sub fiecare cifra corespunzatoare (conform randurilor de mai jos) vom obtine un sir numeric. Vom numara din cate cifre este compus sirul, pe cele care se repeta luandu-le in calcul doar o data. Numarul obtinut este Numarul Subconstientului.

A-1, B-2, C-3, D-4, E-5, F-6, G-7, H-8, I-9, J-10, K-11, L-12, M-13, N-14, O-15, P-16, Q-17, R-18, S-19, T-20, U-21, V-22, W-23, X-24, Y-25, Z-26.

Exemplu. Andreea Ionescu arata astfel in sir numeric: A (1) N (14) D (4) R (18) E (5) E (5) A (1) I (9) O (15) N (14) E (5) S (19) C (3) U (23), mai exact 1 1 4 4 1 8 5 5 1 9 1 5 1 4 5 1 9 3 2 3. Numele este format din numerele 1, 3, 4, 5, 8, 9, adica din 6 cifre. 6 este Numarul Subconstientului.

Numarul Subconstientului sau puterea de a obtine succesul in viata

Numarul Cabala Personal

Numerologia Cabala se bazeaza pe analiza numelui si are in vedere numele complet. Patrunderea in tainele Cabalei ne ajuta sa evoluam si sa ne dezvoltam pe plan spiritual, dar si practic, in fiecare aspect al vietii noastre. Deschizandu-ne catre acest tip de numerologie vom afla care ne este Numarul Cabala Personal, ce semnificatie are el si care este energia din spatele lui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri