9 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Folosindu-ne de acest ghid, putem afla cu usurinta cum se calculeaza Numarul Numelui, Numarul Destinului, Numarul Copilariei, Numarul Maturitatii, Numarul Echilibrului, Numarul Emotional, Numarul Subconstientului etc.

Cum se calculeaza Numarul Cabala Personal?

Mai intai trebuie sa adunam toate cifrele corespunzatoare fiecarei litere din numele nostru complet (conform tabelului pe care l-am folosit pentru a calcula Numarul de Expresie, primul calculat in acest articol). De obicei, rezultatul obtinut este din doua cifre, iar in cazuri foarte rare din 3. Rezultatul se imparte la cifra 9. In mod obisnuit, se va obtine o cifra cu virgule. Primul numar de dupa virgule se afuna la randul sau cu 1. Acest rezultat final este Numarul Cabala Personal.

Se poate intampla ca numarul rezultat din adunarea cifrelor din nume sa se divida perfect la 9. Spre exemplu, adunand cifrele corespondente literelor din numele tau, poti obtine 54. 54: 9=6. Rezultatul este un numar fara rest. In acest caz, la 0 se adauga 1. Prin urmare, Numarul Cabala Personal va fi 1.

Exemplu. Ionescu Andreea isi calculeaza suma literelor din nume astfel: I + O + N + E + S + C + U + A + N + D + R + E + E + A = Numarul Numelui; 9 + 6 + 5 + 5 + 1 + 3 + 3 + 1 + 5 + 4 + 9 + 5 + 5 + 1 = 62. Numarul 62 il impartim la cifra 9 si rezulta 6.88. Prima cifra de dupa virgula este 8 si se aduna cu cifra 1, obtinandu-se numarul 9 (Numarul Cabala Personal).

Fascinanta si ezoterica Numerologie Cabala: Secretele energetice ale Numarului Cabalistic personal!

Numarul Soarelui

Numarul Soarelui este un numar fascinant si interesant din numerologie. Numarul Soarelui dezvaluie anumite aspecte importante ale personalitatii noastre, infatisandu-ne asa cum suntem in realitate. In plus, Numarul Soarelui are in vedere si atitudinea noastra fata de schimbare si modalitatile in care o gestionam.

Cum se calculeaza Numarul Soarelui?

Numarul Soarelui are o modalitate de calcul extrem de usoara. Pentru a-l afla este necesar sa facem simplul calcul de a aduna luna nasterii noastre cu ziua nasterii. Apoi, trebuie sa reducem numarul rezultat la o singura cifra.

Exemplu. Andreea Ionescu este nascuta pe data de 27 martie (luna a 3-a), de unde rezulta: 27 + 3 = 30; 3 + 0 = 3 (Numarul Soarelui).

Numerologie: Numarul Soarelui si previziuni numerologice in dragoste pentru Iulie!

Numarul Sanatatii

Numarul Sanatatii este extrem de important in numerologie. Numarul Sanatatii ne poate ajuta considerabil sa ne mentinem sanatatea sufleteasca, psihica si trupeasca, dar si sa imbunatatim calitatea vietii noastre. Numarul Sanatatii ne ofera date interesante despre bolile la care suntem predispusi si modalitatile prin care ne putem proteja impotriva acestora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri