Numarul Subconstientului scoate la iveala modul in care reactionezi la situatiile exceptionale pe care viata ti le ofera si indica abilitatea ta de a profita de oportunitati. La fel, Numarul Subconstientului iti subliniaza trasaturile ce au nevoie de imbunatatiri.

Numarul Subconstientului scoate la iveala capacitatea de a trece peste greutatile din viata cu succes si de a ne recunoaste propria valoare.

Cum se calculeaza Numarul Subconstientului?

Image © Sxc.hu

Pentru a afla Numarul Subconstientului, scrie-ti numele pe o foaie de hartie. Pune sub fiecare litera cifra sa corespunzatoare (in functie de ordinea din alfabet) si numara din cate cifre este format numele tau. De exemplu, daca te cheama Andreea Ionescu, vei calcula astfel:

A (1) N (14) D (4) R (18) E (5) E (5) A (1) I (9) O (15) N (14) E (5) S (19) C (3) U (23)

In cifre, numele tau arata astfel: 1 14 4 18 5 5 1 9 15 14 5 19 3 23 si este format din 1 3 4 5 8 9, adica din 6 cifre. Numarul Subconstientului este 6.

Calitati in functie de Numarul Subconstientului

Numarul Subconstientului 3

Daca esti influentat de Numarul Subconstientului 3, viata te va forta sa inveti sa te descurci singur si nu ajutat de familie sau prieteni. In tinerete iti vei cauta marea dragoste ce se va dovedi a fi un partener loial si de incredere si iti va fi alaturi in momentele grele, sprijinindu-te emotional. Cheia spre succesul tau in viata este sa iti gasesti un tel pentru care sa lupti si sa iti canalizezi toate energiile in directia pe care o urmezi. Vei atinge rezultate impresionante atat timp cat iti vei organiza viata alaturi de cineva drag.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Numarul Subconstientului 4

Esti o persoana ce are tendinta sa se piarda in detalii tocmai din cauza influentei pe care ti-o ofera cifra 4. Incapacitatea de a te decide asupra unui lucru iti ‘paralizeaza’ abilitatea de a reactiona rapid in situatiile in care esti pusa. Pentru a trece cu succes prin viata este nevoie sa iti recapeti increderea in instincte. Ai nevoie de o fundatie solida care sa te impulsioneze sa iti urmezi visul, iar aceasta poate fi constituita printr-o relatie de prietenie ori de dragoste.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri