9 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Folosindu-ne de acest ghid, putem afla cu usurinta cum se calculeaza Numarul Numelui, Numarul Destinului, Numarul Copilariei, Numarul Maturitatii, Numarul Echilibrului, Numarul Emotional, Numarul Subconstientului etc.

Numarul Copilariei

Numarul Copilariei este un indicator al modului nostru de a gandi, de a iubi si de a actiona in viata.

Cum se calculeaza Numarul Copilariei?

Numarul Copilariei se calculeaza in functie de luna nasterii. Ianuarie reprezinta cifra 1, februarie - cifra 2, martie - cifra 3, aprilie - cifra 4, mai - cifra 5, iunie - cifra 6, iulie - cifra 7, august - cifra 8, septembrie - cifra 9, octombrie - cifra 10, noiembrie - cifra 11, decembrie - cifra 12.

Exemplu. Ionescu Andreea, nascuta in luna martie, are Numarul Copilariei 3.

Numarul Copilariei - numarul cu cel mai puternic impact asupra vietii si iubirii mature!

Numarul Maturitatii

Numarul Maturitatii este cifra care indica dorintele, visele si calitatile specifice unei persoane ce incep sa se manifeste intre varstele de 30 si 40 de ani. Putem spune ca Numarul Maturitatii reprezinta pentru numerologie ceea ce Ascendentul Personal reprezinta pentru astrologie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Împreună în arte și simțiri

Cum se calculeaza Numarul Maturitatii?

Numarul Maturitatii se calculeaza pornind de la numele complet primit la nastere si data completa a nasterii, respectiv Numarul Destinului si Numarul de Expresie. Numarul Maturitatii reprezinta astfel suma dintre Numarul Destinului si Numarul de Expresie, redusa la o singura cifra.

Exemplu. Pentru Ionescu Andreea, nascuta pe 27 martie 1975, Numarul Maturitatii se calculeaza astfel: 7 (Numarul Destinului) + 8 (Numarul de Expresie) = 15; 1 + 5 = 6 (Numarul Maturitatii).

'Ascendentul personal' in numerologie: Fascinantul Numar al Maturitatii

Numarul Echilibrului

Numarul Echilibrului sau Cifra Balantei este acel numar cu o influenta puternica ce ne poate fi de ajutor atunci cand traversam o etapa dificila din viata noastra, cand ne aflam intr-o incurcatura, cand trecem printr-un moment critic ori ne confruntam cu probleme, obstacole sau piedici. Numarul Echilibrului ne poate da un indiciu asupra celei mai potrivite modalitati de a trata sau intampina o dificultate.

Cum se calculeaza Numarul Echilibrului?

Calculul pentru Numele Echilibrului are in vedere initialele din numele intreg al unei persoane. Fiecarei litere a initialelor ii corespunde cifra din tabelul descris la calcularea Numarului de Expresie (primul numar important din numerologie explicat in acest articol). Cifrele initialelor se aduna intre ele, iar rezultatul obtinut (redus si el la un singur numar) este Numarul Echilibrului.

Exemplu. Pentru Ionescu Andreea, Numarul Echilibrului se calculeaza astfel: I (9) + A (1) = 10; 1 + 0 = 1 (Numarul Echilibrului).

Secretul Cifrei Echilibrului in numerologie: Cum sa faci fata dificultatilor vietii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri