Numarul Echilibrului iti poate fi de ajutor atunci cand traversezi o etapa dificila a vietii tale, cand te afli intr-o incurcatura, cand treci printr-un moment critic sau te confrunti cu anumite probleme, obstacole si piedici. Numarul Echilibrului iti poate da un indiciu asupra celei mai potrivite modalitati de a trata sau intampina o problema.

Numarul Echilibrului sau Numarul Balantei… Putini sunt cei care stiu ca in numerologie exista un astfel de numar. Comparativ cu alte numere, Numarul Echilibrului este considerat ca avand o influenta insignifianta asupra personalitatii si destinului unei persoane. Este poate de aceea mai putin cunoscut. Nu trebuie insa sa-i negam importanta. Numarul Echilibrului este esential.Ignorandu-le, lasandu-le sa ne copleseasa, lasandu-ne prada emotiilor negative, asumandu-ne mai mult decat putem duce, aruncand responsabiltatea pe umerii altora - avem tendinta de a reactiona in mod diferit in fata provocarilor si greutatilor vietii. Numarul Echilibrului iti poate fi insa cu adevarat util in situatiile problematice ale vietii. Numarul Echilibrului iti poate fi de ajutor atunci cand traversezi o etapa dificila a vietii tale, cand te afli intr-o incurcatura, cand treci printr-un moment critic sau te confrunti cu anumite probleme, obstacole si piedici. Numarul Echilibrului iti poate da un indiciu asupra celei mai potrivite modalitati de a trata sau intampina o problema.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Afla si tu care este Numarul Personal al Echilibrului. CUM? Calcularea sa este un procedeu extrem de simplu si are in vedere initialele din numele intreg al unei persoane. Fiecarei litere a initialelor ii corespunde o cifra. Cifrele respective se aduna intre ele, iar rezultatul final obtinut este considerat a fi Cifra Echilibrului. Daca insumand cifrele corespunzatoare initiatelor obtii doua cifre, aceste cifre se aduna intre ele pana cand se obtine un singur numar. Iata care sunt cifrele asociate urmatoarelor initiale:

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Iata spre exemplu cum se calculeaza Cifra Echilibrului pentru o persoana al carei nume intreg este Ana Maria Ionescu. In cazul sau, initialele numelui complet vor fi A. M. I. Verifici in tabelul de mai sus care sunt cifrele asociate acestor initiale. In cazul initialelor A.M.I cifrele corespondente sunt 1, 4, 9. Se aduna aceste cifre intre ele: 1+4+9=14. Pentru ca rezultatul este format din doua cifre, aceste doua cifre se aduna intre ele: 14 = 1+4 = 5. Prin urmare, Cifra Echilibrului pentru Ana Maria Ionescu este 5.

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri