19 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Oricat am vrea sa fugim de ele cateodata, responsabilitatile si indatoririle fac parte firesc din viata noastra cea de toate zilele. Descopera secretele numelui si afla ce spune ultima litera a numelui despre tine si despre cum iti onorezi obligatiile in viata!

Q – Exista un cuvant care te caracterizeaza cel mai bine: spontaneitatea. Esti dinamica, prompta si ai energie multa. Nu iti plac regulile. Activitatile tale si lucrurile in care te implici 100% sunt caracterizate de neconventional. Ceilalti nu stiu niciodata la ce sa se astepte de la tine. Pleci de la un punct si ajungi in cu totul alt punct. Rezultatele tale sunt surprinzatoare, altele decat cele scontate.

S – Ai un farmec anume care atrage oamenii ca un magnet in jurul tau. Concentrarea nu este punctul tau forte. Esti impulsiva si ai tendinta de te risipi intr-o mie de directii. Stii insa acest lucru si gasesti solutii ingenioase si istete pentru a ajunge acolo unde trebuie.

T –Esti indrazneata, diplomata si atrasa de lucrurile pe care nu le-a mai facut nimeni. Esti un adevarat deschizator de drumuri. Pentru ca de cele mai multe ori experimentezi si calci pe terenuri nesigure, a obtine sau nu rezultatele la care sperii este pentru tine o chestiune de noroc si fler. Uneori, renunti chiar la jumatatea drumului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

U – Nu esti foarte increzatoare in fortele proprii si intotdeauna gasesti loc de imbunatatiri in ceea ce te priveste. Te subestimezi prea mult. Uita-te la situatiile criza sau la situatiile in care intervine ceva de facut urgent. Cum, necum, reusesti sa rezolvi totul cu brio. Este adevarat ca iti solicita un consum energetic si emotional mare…

V – Ai instincte bune si o intuitie extraordinara, insa uneori acestea nu sunt suficiente. Pentru a ajunge la rezultate excelente si a-ti atinge scopul propus, trebuie sa te bazezi pe fapte concrete. Determinarea joaca si ea un rol important in atingerea succesului.

W – Ai o fire calma si rabdatoare si nu iti place sa fii prinsa in mai multe lucruri deodata. Ai propriul ritm de a rezolva lucrurile si propriile metode. Adesea nu se sincronizeaza cu ceea ce s-ar astepta altii de la tine.

X – Ai o fire boema si visatoare si duci la finalitate cu placere ceea ce iti face placere. Orice contravine personalitatii tale, idealurilor sau principiilor tale de viata te apasa sau il percepi ca pe o obligatie.

Y – Esti ca toti ceilalti atunci cand vrei sa realizezi ceva: trebuie sa faci ceea ce ti-ai propus. Nu esti deloc ca ceilalti cand vine vorba de cum realizezi acel ceva: de ce sa nu fac in maniera proprie? Haotic, ilogic sau de neinteles pentru unii, tu ai logica si ordinea proprie dupa care te ghidezi.

Z – Ai toate sansele de a reusi sa duci la finalitate orice iti pui in minte. Esti intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti, surprinzand prin rapiditatea actiunilor tale si felul obiectiv in care percepi situatiile. Daca nu lasi graba sa iti strice treaba, succesul va fi de partea ta de cele mai multe ori.

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri