Prin recunostinta, totul devine posibil. Prin recunostinta, imposibilul se dizolva. Daca in viata ta si-au facut aparitia pacea, recunostinta si iubirea, atunci totul va deveni foarte clar.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com www.totuldinintreg.com

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Puterea Recunostintei

Elementul pentru care multumesti, se va intoarce la tine. Nu este magie sau supranatural. Este unul dintre modurile vietii de “A Fi”. Si este mai simplu decat pare. Insa, din diferite motive, omul se rataceste in aceasta viata printre gandurile sceptice si indoielnice si uita sa fie recunoscator. Mai mult, de multe ori, omul nici macar nu stie pentru ce poate fi recunoscator. recunostinta

Un prim pas in inaltarea vietii este recunostinta pentru faptul ca existi. Aceasta este temelia care, odata construita, iti va permite sa calatoresti pe meleagurile eterne ale infinitei evolutii. Si nu sunt cuvinte mari, ci este o expunere pura a realitatii. A adevaratei realitati.

Mecanismul de creare constienta a experientelor este la indemana oricui, pentru ca, in aceste vremuri, cunoasterea nu mai reprezinta un impediment pentru omenire. Informatia ajunge cu usurinta la noi, insa acum, principala noastra provocare a devenit sa traim ceea ce stim. Acesta este jocul in care Sufletele noastre s-au angrenat. Insa, aceasta este doar o scena din ansamblul Tot Ceea Ce Exista.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Puterea Recunostintei.