12:09, 5 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 938 share-uri

Prin recunostinta, totul devine posibil. Prin recunostinta, imposibilul se dizolva. Daca in viata ta si-au facut aparitia pacea, recunostinta si iubirea, atunci totul va deveni foarte clar.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Citeste si:
Zilele Horticulturii Bucurestene si Hortus FlorShow Romania – tot...
 Zilele Horticulturii...

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

Puterea Recunostintei

Elementul pentru care multumesti, se va intoarce la tine. Nu este magie sau supranatural. Este unul dintre modurile vietii de “A Fi”. Si este mai simplu decat pare. Insa, din diferite motive, omul se rataceste in aceasta viata printre gandurile sceptice si indoielnice si uita sa fie recunoscator. Mai mult, de multe ori, omul nici macar nu stie pentru ce poate fi recunoscator.

Un prim pas in inaltarea vietii este recunostinta pentru faptul ca existi. Aceasta este temelia care, odata construita, iti va permite sa calatoresti pe meleagurile eterne ale infinitei evolutii. Si nu sunt cuvinte mari, ci este o expunere pura a realitatii. A adevaratei realitati.

Mecanismul de creare constienta a experientelor este la indemana oricui, pentru ca, in aceste vremuri, cunoasterea nu mai reprezinta un impediment pentru omenire. Informatia ajunge cu usurinta la noi, insa acum, principala noastra provocare a devenit sa traim ceea ce stim. Acesta este jocul in care Sufletele noastre s-au angrenat. Insa, aceasta este doar o scena din ansamblul Tot Ceea Ce Exista.

Actiunea pe care tu o faci acum, faptul de a citi, a fost construita chiar de tine, prin gandul si sentimentul tau. Faptul ca te afli acum, aici, citind aceste cuvinte, este un rezultat la care tu ai ajuns in urma emiterii vibratiilor potrivite care au cules, din catalogul conceptelor, experienta care s-a aliniat perfect pe aceeasi frecventa. Insa, dincolo de orice explicatie, dincolo de orice intrebare, dincolo de orice raspuns, exista un adevar de neclintit: elementul asupra caruia te concentrezi, prospera.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri