22 August 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

In cartea 'Puterea intentiei', profesorul doctor Wayne Dyer ne dezvaluie 7 principii de a trai, principii menite sa ne ghideze astfel incat sa ramanem conectati la Intentie si sa avem vieti linistite si armonioase.

“Trebuie doar sa fii. Trebuie sa-i dai drumul. Trebuie sa permiti. Trebuie sa fii liber si sa faci din acest lucru constiinta ta”. – Wayne Dyer

Conform legii intentiei, ceea ce ni se intampla in viata nu este determinat de ceea ce facem, ci DE CE o facem, ceea ce ni se intampla in viata nu este determinat de ceea ce vrem, ci DE CE vrem acel ceva. Puterea Intentiei, asa cum cum o explica profesorul doctor Wayne Dyer 1 in cartea sa "The Power of Intention" este ceea ce noi numim Dumnezeu, divinitate, sursa universala de energie. Aceasta putere, (sau acest spirit divin) poate fi gasita, in infinite posibilitati, in fiecare dintre noi, inauntrul fiecaruia dintre noi.

Foto: Copyright leonid_tit - Shutterstock.com

Ne-am nascut cu intentie pura, pozitiva. Avem tot timpul la indemana optiuni, posibilitati si alegeri. Putem avea vieti mai linistite si mai pline de bucurie, considera Dyher, daca ne lasam purtati de Intentia dinauntrul nostru, de aceasta sursa de liniste si bucurie, si alegem sa mergem cu ea, iar nu impotriva ei. Totodata, pentru a fi fericiti si a trai in armonie, abundenta si pace, trebuie sa ramanem in permanenta conectati la puterea intentiei, negandu-ne egoul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Intentiile, crede Dyer, sunt cele care pun in miscare actiunile si aduc implinirea a ceea ce ne dorim. Repeta o afirmatie, crede in ea, repeta si apoi acest lucru se infiltreaza in subconstient, apoi in constient si devine realitate. Trebuie insa ca mai intai, spune Dyer, sa simti acel lucru ca si cum ar fi real, apoi va deveni real. (feel it, then become it).

In cartea “Puterea intentiei”, profesorul doctor Wayne Dyer ne dezvaluie 7 principii de a trai, principii menite sa ne ghideze astfel incat sa ramanem conectati la Intentie si sa traim viata care ne-a fost data sa o traim. Tot in aceasta carte, Dyer ne explica cum putem aplica Puterea Intentiei in viata noastra:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri