16 August 2012 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Nu doar oamenii sunt influentati de numere, ci si spatiul in care acestia locuiesc. Tu stii care cifra iti energizeaza caminul?

Numarul 8 ca cifra vibrationala a casei tale

Casa energizata de numarul 8 este un camin in care este ideal sa se pastreze o nota de simplitate. Culorile benefice pentru cei care locuiesc aici sunt nuantele naturale ale pamantului.

Persoanele din casa 8 sunt constant influentate de energii pozitive si vor avea succes daca isi deschid propria afacere chiar langa locul in care locuiesc. Au o viata linistita, dar stabila.

Numarul 9 ca cifra vibrationala a casei tale

Casa energizata de numarul 9 trebuie sa fie decorata in nuante calde si improspatata cu flori. La fel, etalarea trofeelor castigate de cei care locuiesc in ea va aduce noroc.

Persoanele din acest camin sunt deschise si iubesc interactiunea cu semenii. La fel, sunt pasionate de studiu si ii inspira pe ceilalti prin ideile lor. Privesc viata ca pe o calatorie ce ii invata constant sa traiasca frumos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto fr si main: By Pablo Rogat /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri