Numerologia Caminului: care este Cifra Energetica a casei tale?

12:08, 16 August 2012 publicat în Lifestyle1 share-uri

Nu doar oamenii sunt influentati de numere, ci si spatiul in care acestia locuiesc. Tu stii care cifra iti energizeaza caminul?

Cum calculam cifra vibrationala a casei noastre?

Pentru a calcula cifra cu influenta energetica asupra caminului nostru este nevoie sa adunam numerele ce formeaza apartamentul sau casa in care locuim si apoi sa le reducem la o singura cifra.

De exemplu, daca locuim la apartamentul 29 vom calcula astfel: 2 + 9 = 11; 1 + 1 = 2 (numarul ce ne energizeaza caminul). Daca locuim la apartamentul 15 adunam 1 +5 = 6 (numarul ce ne energizeaza caminul).

Citeste si:
„FACEM ORAȘUL FAPTELOR BUNE DE PAȘTE! Din 24 Aprilie ne mutăm în...
„FACEM ORAȘUL FAPTELOR BUNE...

Pentru cifrele de la 1 la 9 nu este nevoie sa facem calcule, ci pur si simplu alegem cifra apartamentului nostru (de exemplu 3).

Tie care cifra iti energizeaza caminul?

Numarul 1 ca cifra vibrationala a casei tale

Casa energizata de cifra 1 inspira independenta si atrage atentia trecatorilor printr-o arhitectura deosebita sau un design de interior creativ. Ca si culori, cele recomandate pentru casa 1 sunt albul, galbenul si portocaliul.

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...

Oamenii care locuiesc in casa energizata de cifra 1 au o pozitie sociala inalta si sunt ambitiosi. Au sanse mari sa devina persoane celebre si sa isi traiasca viata in lux. La fel, cineva care a fost ocolit de energii pozitive isi va redobandi zen-ul intr-o casa cu numarul1.

Numarul 2 ca cifra vibrationala a casei tale

Casa energizata de cifra 2 este locuita de oameni extrem de ospitalieri. Este un camin cald, decorat cu mult bun gust, dar si cu modestie. Numarul 2 inspira sensibilitate si trebuie scos in evidenta prin nuante de crem, roz si griuri.

O casa energizata de acest numar are o influenta pozitiva puternica asupra locuitorilor sai si este un spatiu excelent pentru dezvoltarea armonioasa a unui copil. Intr-un camin ca acesta se vor simti cel mai bine spiritul comunitatii si importanta relatiilor in viata unei persoane.

Numarul 3 ca cifra vibrationala a casei tale

Casa energizata de cifra 3 este spatioasa si are o arhitectura interesanta. La fel, este un mediu creativ ce atrage numerosi oaspeti. Culorile ce aduc pozitivul in acest camin sunt galbenul si tonurile de mov.

Persoanele care locuiesc in aceasta casa sunt entuziaste si pline de viata. Ele dau sfaturi de viata demne de urmat, ii incurajeaza pe cei care le calca pragul si inteleg ce inseamna cu adevarat libertatea de expresie si spiritul de aventura.

Numarul 4 ca cifra vibrationala a casei tale

O casa energizata de cifra 4 poate atrage, din pacate, probleme de ordin financiar sau relational. Pentru a elimina orice energie negativa din acest camin este nevoie ca el sa fie inconjurat de mult verde (plante) si decorat in nuante de maro, caramel, dar si alb.

Numai o persoana cu un caracter puternic si o atitudine pozitiva poate sa isi gaseasca pacea sufleteasca si linistea intr-o casa influentata puternic de cifra 4.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri