Numerologia Caminului: care este Cifra Energetica a casei tale?

12:08, 16 August 2012 publicat în Lifestyle1 share-uri

Nu doar oamenii sunt influentati de numere, ci si spatiul in care acestia locuiesc. Tu stii care cifra iti energizeaza caminul?

Numarul 5 ca cifra vibrationala a casei tale

Casa energizata de cifra 5 este un loc ocupat unde oamenii se intalnesc pentru a discuta tot felul de lucruri legate de viata in general. Casa 5 este perfecta pentru burlaci. Culorile benefice pentru aceasta sunt cele deschise care nu sar in ochi.

De acest tip de camin sunt atrasi in general cei care considera comunicarea extrem de importanta, telefonul fiind un element cheie al locuintei 5 care simbolizeaza interactiunea dintre oamenii. Copiii din caminul influentat de aceasta cifra sunt energici si activi.

Citeste si:
Cu numai câteva pulverizări aerul din casa ta va fi curat cum nu ai...
Cu numai câteva pulverizări...

Numarul 6 ca cifra vibrationala a casei tale

Casa influentata de cifra 6 este decorata artistic, simetric si exprima foarte mult rafinament. Pe peretii acesteia predomina culorile pastelate, observandu-se o preferinta pentru nuantele de verde si albastru, culori ce aduc energii pozitive.

Persoanele care locuiesc in acest tip de camin au o viata echilibrata, sunt iubitoare si pretuiesc foarte mult relatiile cu cei apropiati. La fel, nu concep sa nu aiba un animal de companie. Ca si profesie, oamenii dintr-un astfel de camin sunt in general artisti sau profesori.

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânză și bumbac: IA românească...
Artizani autentici, material...

Numarul 7 ca cifra vibrationala a casei tale

Cifra 7 energizeaza caminul, facandu-i pe locuitorii acestuia mai spirituali si mai echilibrati in viata. Influenta acestui numar este complexa si poate fi imbunatatita cu ajutorul culorilor precum nuantele de galben si purpuriu.

Persoanele care locuiesc in casa 7 sunt firi rabdatoare care iubesc sa evolueze, sa se dezvolte armonios, dar si sa fie la curent cu ceea ce se intampla in jurul lor. Comuniunea familiei este importanta pentru cei care locuiesc in acest camin.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri