16 August 2012 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Nu doar oamenii sunt influentati de numere, ci si spatiul in care acestia locuiesc. Tu stii care cifra iti energizeaza caminul?

Numarul 5 ca cifra vibrationala a casei tale

Casa energizata de cifra 5 este un loc ocupat unde oamenii se intalnesc pentru a discuta tot felul de lucruri legate de viata in general. Casa 5 este perfecta pentru burlaci. Culorile benefice pentru aceasta sunt cele deschise care nu sar in ochi.

De acest tip de camin sunt atrasi in general cei care considera comunicarea extrem de importanta, telefonul fiind un element cheie al locuintei 5 care simbolizeaza interactiunea dintre oamenii. Copiii din caminul influentat de aceasta cifra sunt energici si activi.

Numarul 6 ca cifra vibrationala a casei tale

Casa influentata de cifra 6 este decorata artistic, simetric si exprima foarte mult rafinament. Pe peretii acesteia predomina culorile pastelate, observandu-se o preferinta pentru nuantele de verde si albastru, culori ce aduc energii pozitive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Persoanele care locuiesc in acest tip de camin au o viata echilibrata, sunt iubitoare si pretuiesc foarte mult relatiile cu cei apropiati. La fel, nu concep sa nu aiba un animal de companie. Ca si profesie, oamenii dintr-un astfel de camin sunt in general artisti sau profesori.

Numarul 7 ca cifra vibrationala a casei tale

Cifra 7 energizeaza caminul, facandu-i pe locuitorii acestuia mai spirituali si mai echilibrati in viata. Influenta acestui numar este complexa si poate fi imbunatatita cu ajutorul culorilor precum nuantele de galben si purpuriu.

Persoanele care locuiesc in casa 7 sunt firi rabdatoare care iubesc sa evolueze, sa se dezvolte armonios, dar si sa fie la curent cu ceea ce se intampla in jurul lor. Comuniunea familiei este importanta pentru cei care locuiesc in acest camin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri