27 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 93 share-uri

Iata opt sfaturi de urmat daca doresti sa iti schimbi viata in bine acum, fara sa te gandesti la varsta ta. Varsta este doar un numar.

4. Lasa trecutul in urma.

Nu iti lasa viitorul luminos influentat de umbra trecutului. Intelege ca pentru a evolua si a-ti construi o viata frumoasa este nevoie sa nu te lasi influentata de amintiri sau intamplarice ce te-au afectat. Viseaza continuu si lupta-te pentru a deveni persoana care iti doresti sa fii. Cu o atitudine pozitiva orice este posibil!

5. Incheie orice relatie care iti face rau.

Doar pentru ca ai un trecut impreuna cu o anumita persoana, acest lucru nu inseamna ca aveti si un viitor impreuna. Doar pentru ca iti este dor de o anumita persoana, acest lucru nu inseamna ca prezenta ei in viata ta iti va face bine. A merge mai departe si a-ti vedea de viata ta, la fel ca si a trai in prezent sunt lucruri constructive.

6. Fii recunoscatoare pentru ceea ce ti-a dat viata.

Nu oamenii fericiti sunt cei recunoscatori, ci oamenii recunoscatori sunt cei fericiti. Chiar si in momentele mai grele din viata, gandeste-te la toata frumusetea care te inconjoara si zambeste. Viata este prea scurta pentru a te lasa influentata de ganduri negative. Atunci cand te simti la pamant, spune-ti singura in gand: Desi acum imi merge rau, in scurt timp lucrurile se vor schimba!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri