27 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 173 share-uri

Exemplu al frumusetii inocente si al inteligentei emotionale, Audrey Hepburn a uimit intotdeauna prin vorbele sale pline de afectiune, iubire si intelepciune.

Audrey Hepburn despre frumusete

Pentru ochi frumosi, cauta frumosul in ceilalti. Pentru buze frumoase, rosteste doar vorbe bune, iar pentru echilibru in viata, mergi fiind constient ca nu vei fi niciodata singur.

Cred in roz.
Cred ca rasul este cel mai bun exercitiu care arde calorii.
Cred in sarutari, multe sarutari.
Cred ca este important sa fii puternic atunci cand lucrurile nu merg cum trebuie.
Cred ca fetele fericite sunt cele mai frumoase fete.
Cred ca maine este o noua zi.
Si cred in miracole.

Adevarata frumusete a unei femei nu sta in infatisarea sa, ci in sufletul sau. Frumusetea este grija pe care o daruieste si pasiunea pe care o arata. Frumusetea unei femei se dezvolta de-a lungul anilor.

Frumusetea unei femei nu sta in garderoba sa, in postura cu care se prezinta sau in felul in care isi piaptana parul.

Machiajul nu poate decat sa te faca frumoasa pe exterior, insa nu ajuta daca pe interior esti urata. Poate doar daca il mananci.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină

Frumusetea unei femei poate fi descoperita doar in ochii ei, deoarece ochii sunt oglinda sufletului, locul unde salasuieste dragostea.

De ce sa te schimbi? Fiecare persoana are propriul sau stil, iar atunci cand il descopera, trebuie sa ramana atasata de el.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri