27 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 93 share-uri

Iata opt sfaturi de urmat daca doresti sa iti schimbi viata in bine acum, fara sa te gandesti la varsta ta. Varsta este doar un numar.

7. Invata din greseli si schimbarile ce au loc in viata ta.

Semintele succesului tau din viitor sunt plantate pe esecurile din trecut. Cele mai frumoase povesti pe care le ai de impartasit cu ceilalti sunt rezultatul unor momente mai grele din viata ta. Rabdarea si iubirea ti le-ai castigat din durere si suferinta. Tine mereu capul sus pentru ca acum stii ca iarna cea mai geroasa se transforma in primavara plina de viata. Schimbarea este cea care te ajuta sa evoluezi.

8. In viata, bucura-te de momentul prezent.

De multe ori esti prea prinsa in treburile de zi cu zi si uiti sa te bucuri de momentul prezent, de acum, de viata. Bucura-te, zambeste chiar si in fata celor mai grele necazuri si traieste constient in prezent. Poate ca nu te afli acolo unde ti-ai dorit, insa viata ti-a rezervat intamplari spectaculoase!

Iti recomandam si:

Lectii de viata: 5 lucruri pe care sa ti le reamintesti atunci cand simti ca ai pierdut fericirea

Lectii de viata: 13 adevaruri dure despre viata care ne fac mai puternici!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri