Te-ai gandit vreodata sa explorezi datele pe care le ai despre partenerul tau, facand un mic inventar al culorilor sale preferate? Poti afla mai multe decat credeai ca stii despre el si chiar despre sexualitatea sa.
Albastru -Nu ai inteles niciodata cum de partenerul tau care starneste reactii si opinii violente celor din jur se poarta atat de delicat si finut cu tine, ocrotindu-te si protejandu-te ca pe bunul sau cel mai de pret? Inseamna ca mai trebuie sa afli ceva in plus despre el... Psihologii spun ca persoanele carora le place albastrul au niste trairi interioare atat de puternice si intense, incat opteaza pentru aceasta culoarea tocmai pentru a-si potoli dorintele si instinctele care unoeri tind sa o ia razna. Nu sunt deloc niste persoane pasive si se inflacareaza la fel de repede cum se si calmeaza. Adora insa sa traiasca clipa si traiesc clipa pentru a savura momentul.

Maro - Sensibilitate, reverie, dovezi de afectiune, romantism, dar si mai putina pasiune, senzatii mai domoale, aventuri la locul lor, flacari fara fum... aceste cuvinte descriu cel mai bine felul de a fi al persoanelor care prefera culoarea maro. Atunci cand se simt fericite, vor sa-i transmita si partenerei caldura, emotii, senzatii, placeri in stilul lor unic si asa cum considera ei de cuviinta. Nu sunt deloc sofisticati, ba chiar cuceresc si farmeca prin naturaletea lor innascuta. Adora la randul lor naturaletea persoanei de langa ei, le plac lucrurile spontane atata timp insa cat nu ies din sfera normalitatii.

Gri - Nu degeaba se spune ca gri-ul este culoarea indecisilor. Indivizii ce prefera culoarea gri trec cu usurinta de la o extrema la alta. Uneori sperie prin apetitul lor sexual, iar alteori socheaza prin comportamentul lor exagerat de cuminte. Langa asemenea persoane nici nu stii la ce sa te astepti... Sunt fie foarte pasionale, fie foarte reci si sobre, fie prelungesc la infinit preludiul, fie trec direct la fapte, dar tocmai aceasta oscilatie intre to be si not to be adauga farmec si vraja personalitatii sale sexuale. Incanta si framanta, cuceresc si lupta apoi ca sa recucereasca...

Mov- Personalitatea culorii mov se teme cel mai mult de ingradirile de natura fizica si spirituala. Nu de alta, dar simturile lor se trezesc cu greu la viata... De aceea, au nevoie de stimulenti si de circumstante mai neobisnuite pentru a ajunge cu adevarat la ceea ce ei considera a fi traire autentica. Personalitatilor mov le place sa invete din trairile si experientele altora si incearca impreuna cu partenera sa aduca inovatii metodelor deja consacrate.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri