Sanii au constituit dintotdeauna un simbol, marturisit sau nu, al eternului feminin. Ei sunt ambasadorii senzualitatii feminine, un punct de atractie al oricarei femei.
Cu totii stim ca frumusetea feminina autentica nu se reduce doar la un aspect fizic atractiv, ci ea este un rezultat al echilibrului dintre trupul, sufletul si spiritul unei femei. Cu cat insa o femeie este mai constienta de acele amanunte fizice care ii asigura unicitatea si care ii redau masura frumusetii sale, cu atat mai mult va fi nu doar frumoasa, ci si seducatoare. Pentru ca o femeie este cu adevarat atragatoare, atunci cand se simte atragatoare... Sanii au constituit dintotdeauna un simbol, marturisit sau nu, al eternului feminin. Ei sunt ambasadorii senzualitatii feminine, un punct de atractie al oricarei femei. Legat de forma sanilor, se mai afirma ca aceasta dezvaluie anumite trasaturi de caracter ale fiecarei femei in parte, dezvaluind despre ea si despre temperamentul sau lucruri pe care poate nici nu le banuia. Deplasat? Poate... Absurd? Mai mult ca sigur ca da... Cum ai putea sa evaluezi trasaturile unei femei dupa fisa clinica a anumitor particularitati ale corpului sau? Sunt insa afirmatiile unor cercetatori americani si concluziile specialistilor in sternomantie care sustin ca fiecarui tip de san si mamelon ii corespunde un temperament feminin specific care se diferentiaza la randul de la femeie la femeie. Sternomantia este o stiinta care a aparut in Spania in secolul al XVIII-lea conform careia putem citi personalitatea unei femei, aruncand o privire asupra formei sanilor. Iata care sunt cele cinci tipologii feminine in conceptia atotcunoscatorilor in sternomantie:

Tipologia sanilor indrazneti
- Acei sani mici si obraznici care par ca sfideaza orice regula apartin femeilor indraznete, spontane, care stiu sa cucereasca si sa se lase cucerite. Despre posesoarele unor astfel de sani se afirma ca sunt mereu gata sa seduca, sa uimesca, putini fiind cei care raman indiferenti in fata lor. In ceea ce priveste gusturile, optiunile si amorurile, persoanele care se incadreaza in aceasta categorie sunt eclectice. Sunt victime ale iubirilor fulgeratoare. Pline de curiozitate si atrase de tot ceea ce inseamna noutate si experiment, reclama mereu voia buna si tipa dupa libertatea de actiune. Reusesc in mod special in profesiile ce necesita mobilitate si dinamism. Si cu toate acestea, de cele mai multe ori nu ele sunt cele care preiau initiativa in ceea ce priveste viata lor sexuala, ci partenerii lor. Iar imaginatia lor bogata cu greu poate fi starnita...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri