Te-ai gandit vreodata sa explorezi datele pe care le ai despre partenerul tau, facand un mic inventar al culorilor sale preferate? Poti afla mai multe decat credeai ca stii despre el si chiar despre sexualitatea sa.
Traim intr-o lume a culorilor. Natura, obiectele din jurul nostru spun povestea unei fascinante simfonii cromatice fara de care privirile si trairile noastre afective vibreaza delicat si profund. Purtatoare de energii pozitive, culorile ne pot inveseli ziua, ne pot readuce zambetul pe buze, ne pot influenta starea de spirit, pot fi adevarate medicamente naturale pentru psihic, pot fi balsam penru suflet, pot alina suferinte, pot dezvolta capacitati intelectuale. Exista insa si culori purtatoare de energii negative, culori care ne scandalizeaza, ne zgarie ochiul, ne amplifica starea de neliniste in care ne aflam, ne trasmit un mesaj mai mult sau mai putin violent si ne scandalizeaza uneori.

Bineinteles ca fiecare dintre noi are o anumita preferinta cromatica care se reflecta in tinuta vestimentara sau in alegerile pe care le facem. Nu ti s-a intamplat ca atunci cand te-ai simtit trista sa scoti din dulap tocmai acea bluza in nuanta pe care o adori? Se stie ca preferinta pentru anumite culori constituie o proba eficienta, folosita uneori de catre specialistii psihologi in cunosterea personalitatii fiecarei persoane in parte. Culorile vorbesc despre noi, despre trasaturile noastre de personalitate, despre viziunea noastra asupra lumii, despre optiunile noastre si chiar despre sexualitate, spun psihologii. Te-ai gandit vreodata sa explorezi datele pe care le ai despre partenerul tau, facand un mic inventar al culorilor sale preferate? Poti afla mai multe decat credeai ca stii despre el si chiar despre sexualitatea sa:

Rosu – Mai mult ca sigur ca rosul este culoarea vietii si a energiei. Persoanele a caror culoare preferata este rosul sunt foarte senzuale, au o vitalitate iesita din comun si pot fi extrem de pasionale fara sa-si propuna strict acest lucru. Sta in natura lor sa-si faca partenera sa se simta cat mai confortabil, transmitand mai departe din pasiunea si freamatul de vitalitate pe care il emana prin totii porii. Pentru ele, actul sexual constituie un fel de impartasire din preaplinul de energie de care sunt caracterizati. Mizeaza insa foarte mult pe instincte, uneori nereusind sa treaca dincolo de granita dorintelor.

Galben – Se spune despre persoanele care prefera culoarea galbena ca sunt violente si ca au o tendinta innascuta inspre tot ceea ce inseamna agresivitate si putere. Si intr-adevar, in viata de zi cu zi, ca si in viata lor sexuala le place sa domine, sa controleze, sa-si manifeste in vreun fel puterea fizica si intelectuala. Si cu toate acestea, sunt foarte receptive in fata oricarui tip de experienta sexuala. Si doar daca isi iubesc partenera, se implica in totalitate, dand dovada de emotie, de sentimente, de romantism si de foarte multa tandrete.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri