15 Mai 2012 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Cu siguranta, reincarnarea reprezinta un subiect fascinant si din perspectiva numerologica. Unul din numerele speciale ale numerologiei este si Numarul Gradului de Evolutie a spiritului. Acest numar al evolutiei sufletului este revelator si fascinant, plin de invataminte si adevar.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 9

Te afli in punctul maxim in care ai acumulat si invatat multe de-a lungul vietilor tale. Deoarece gradul tau de evolutie este foarte aproape de finalitate, viata in care te-ai reincarnat acum este de fapt o lectie despre capacitate ta de daruire, de desprindere de cele materiale, cele meschine, cele necesare bogatiei lumesti sau exclusiv binelui trupesc. Trebuie la randul tau sa instruiesti alte suflete tinere si sa le ajuti sa-si depaseasca provocarile in viata, dar si sa-si gaseasca drumul propriu. Trebuie sa actionezi si sa indrumi deopotriva.

Foto prima pagina: Omni Matryx /Pixabay

Garbo iti recomanda si alte articole despre Numerologie:

Numerologie hindusa: Vieti anterioare, personalitate si fatalitate

Horoscop karmic: ce iti lipseste pentru a te simti cu adevarat implinita?

Lectiile Karmei in numerologie: Cum iti influenteaza vietile anterioare prezentul?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri