15 Mai 2012 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Cu siguranta, reincarnarea reprezinta un subiect fascinant si din perspectiva numerologica. Unul din numerele speciale ale numerologiei este si Numarul Gradului de Evolutie a spiritului. Acest numar al evolutiei sufletului este revelator si fascinant, plin de invataminte si adevar.

Sufletul trece prin mai multe etape de evolutie pana ajunge la evolutia perfecta, cea finala, cea care il aduce cel mai aproape de intelegere, cunoastere, divinitate. In acelasi timp, sufletul urmeaza un drum liniar sau sinuos al autoevolutiei, reincarnandu-se, purificandu-se treptat prin fiecare stadiu de evolutie la care se afla. Scopul final al sufletului este acela de a-si invata si a-si asuma toate lectiile, armonizandu-se cu vibratia universala, aducandu-si in final karma la un echilibru desavarsit.

Numerologie: Descopera in ce grad de Evolutie Sufleteasca te-ai reincarnat!

Cu siguranta, reincarnarea reprezinta un subiect fascinant si din perspectiva numerologica. Unul din numerele speciale ale numerologiei este si Numarul Gradului de Evolutie a Spiritului. Acest numar al evolutiei sufletului este revelator si fascinant, plin de invataminte si adevar. Calculandu-ti acest Numar, poti descoperi gradul de evolutie spirituala in care te afli in aceasta viata/ cel pe care trebuie sa-l dobandesti in viata prezenta, pana la trecerea ta intr-o alta. Cunoscandu-ti mai bine sufletul, evolutia sa, inveti sa iti stapanesti viata mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul Evolutiei Spirituale se calculeaza simplu si are in vedere date importante legate de nasterea unei persoane: ziua de nastere a unei persoane, luna nasterii si ultimele 2 cifre ale anului in care s-a nascut. Prin urmare, pentru a calcula Numarul Evolutiei Spirituale in care te-ai reincarnat trebuie sa aduni ziua nasterii cu luna nasterii si cu ultimele doua cifre ale anului nasterii. Ceea ce obtii trebuie redus pana cand vei obtine o singura cifra.

Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 31 noiembrie 1973, Numarul Evolutiei spirituale se calculeaza adunand 31 (ziua nasterii) cu 11 (luna nasterii) cu 73 (ultimele 2 cifre ale anului nasterii). 31+11+73= 115. 115= 1+1+5 =7. Numarul final al Evolutiei Spirituale pentru persoana nascuta in 31 noiembrie 1973 este 7.

Daca ai facut si tu calculul si ai descoperit care este Numarul Evolutiei Spirituale in care te-ai reincarnat in aceasta viata, te invitam sa citesti descrierea ce corespunde numarului care ti-a iesit si care iti defineste viata actuala:

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 1

Te afli intr-un grad de evolutie incipient. Ai un suflet tanar, care incearca sa descrifreze tainele universului si a ceea ce se petrece in jurul sau, neconstientizand adesea ceea ce se intampla in interiorul sau. Gradul de evolutie spirituala in care te afli are de-a face cu autoexploararea, autointelegerea, autocunoastere. Intrucat pentru tine lectiile vietii abia incep, in linii mari destinul care ti se va contura in aceasta viata va fi unul usor, linistit si lin, fara furtuni foarte mari. Lectiile nu ti s-au conturat inca foarte clar, insa este necesar sa depui eforturi inspre imbunatatirea de sine, sa te deschizi, sa constientizezi existenta celorlalti si pe cea divina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri