Cu siguranta, reincarnarea reprezinta un subiect fascinant si din perspectiva numerologica. Unul din numerele speciale ale numerologiei este si Numarul Gradului de Evolutie a spiritului. Acest numar al evolutiei sufletului este revelator si fascinant, plin de invataminte si adevar.

Sufletul trece prin mai multe etape de evolutie pana ajunge la evolutia perfecta, cea finala, cea care il aduce cel mai aproape de intelegere, cunoastere, divinitate. In acelasi timp, sufletul urmeaza un drum liniar sau sinuos al autoevolutiei, reincarnandu-se, purificandu-se treptat prin fiecare stadiu de evolutie la care se afla. Scopul final al sufletului este acela de a-si invata si a-si asuma toate lectiile, armonizandu-se cu vibratia universala, aducandu-si in final karma la un echilibru desavarsit.

Numerologie: Descopera in ce grad de Evolutie Sufleteasca te-ai reincarnat!

Cu siguranta, reincarnarea reprezinta un subiect fascinant si din perspectiva numerologica. Unul din numerele speciale ale numerologiei este si Numarul Gradului de Evolutie a Spiritului. Acest numar al evolutiei sufletului este revelator si fascinant, plin de invataminte si adevar. Calculandu-ti acest Numar, poti descoperi gradul de evolutie spirituala in care te afli in aceasta viata/ cel pe care trebuie sa-l dobandesti in viata prezenta, pana la trecerea ta intr-o alta. Cunoscandu-ti mai bine sufletul, evolutia sa, inveti sa iti stapanesti viata mai bine.

Numarul Evolutiei Spirituale se calculeaza simplu si are in vedere date importante legate de nasterea unei persoane: ziua de nastere a unei persoane, luna nasterii si ultimele 2 cifre ale anului in care s-a nascut. Prin urmare, pentru a calcula Numarul Evolutiei Spirituale in care te-ai reincarnat trebuie sa aduni ziua nasterii cu luna nasterii si cu ultimele doua cifre ale anului nasterii. Ceea ce obtii trebuie redus pana cand vei obtine o singura cifra.

Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 31 noiembrie 1973, Numarul Evolutiei spirituale se calculeaza adunand 31 (ziua nasterii) cu 11 (luna nasterii) cu 73 (ultimele 2 cifre ale anului nasterii). 31+11+73= 115. 115= 1+1+5 =7. Numarul final al Evolutiei Spirituale pentru persoana nascuta in 31 noiembrie 1973 este 7.

Daca ai facut si tu calculul si ai descoperit care este Numarul Evolutiei Spirituale in care te-ai reincarnat in aceasta viata, te invitam sa citesti descrierea ce corespunde numarului care ti-a iesit si care iti defineste viata actuala:

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 1


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Numerologie: Descopera in ce grad de Evolutie Sufleteasca te-ai reincarnat!.