Testul LIBERTATII EMOTIONALE al lui Judith Orloff: Cat de departe poti sa zbori cu sufletul?

Libertatea emotionala se instaleaza mai intai in sufletul nostru ca mai apoi sa fie emanata spre fiecare persoana cu care interactionam. Eliberandu-ne de emotiile negative vom realiza care este adevarata noastra valoare, ne vom conecta cu spiritualitatea eului nostru interior si vom crea o comuniune stransa cu marea familie de pe acest pamant. Dobandirea libertatii emotionale ne va pune in legatura cu centrul nostru interior de putere in vremuri fericite, dar si mai grele...

Libertatea emotionala prin prisma lui Judith Orloff

Ce inseamna “libertatea emotionala”?

Libertatea emotionala este capacitatea fiecarei fiinte de pe planeta de a da si a primi cat mai multa dragoste. Pentru a capata libertatea emotionala este nevoie sa ne manifestam emotiile intr-un mod pozitiv si sa invatam sa ne descarcam de cele negative in mod constructiv.

Libertatea emotionala include atat evolutia personala, cat si cea spirituala. Invatand sa ne controlam emotiile negative vom creste spiritual si vom reusi sa ne depasim propria conditie. A deveni liber din punct de vedere emotional inseamna sa dam deoparte emotiile ce nu sunt productive si sa ne privim propria persoana (dar si pe ceilalti) cu sufletul deschis.

De ce am nevoie de libertatea emotionala?

Avem nevoie de libertatea emotionala pentru a scapa din vartejul emotiilor negative deoarece acumularea acestora ne poate distruge relatiile cu semenii, ne poate face imuni la bunatate si nu in ultimul rand ne poate impiedica sa ne bucuram de minunatiile lumii in care traim!

Cum pot atinge libertatea emotionala?

Experimentarea emotiilor si a trairilor interioare ne deschid calea spre propria constiinta si ne invata veritabile lectii de viata. Putem atinge libertatea emotionala daca suprapunem emotii pozitive peste cele negative. De exemplu, putem sa ne construim rabdarea pentru a “contracara” supararile sau sa dezvoltam sentimentul de empatie in scopul de a face invidia sa dispara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri