18 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Brandul personal este un proces prin care noi ne vindem celorlalti: calitati, capacitate de munca, trasaturi fizice, personalitate etc. Brandul tau personal ce comunica despre tine si ce impact are asupra celorlalti?

Un Curriculum Vitae personalizat

Un CV intr-o forma usor de citit, aerisit si care sa contina o particica din personalitatea posesorului se va diferentia fata de celelalte in ochii unui profesionist.

Adresa de mail. Desi poate parea un detaliu lipsit de importanta, foarte multi oameni sunt atenti la astfel de lucruri si multi isi creeaza o imagine si o parere asupra profesionalismului unei persoane datorita adresei de mail personalizate (prenumele,numele@ etc.)

Site-ul sau blogul personal


Multi oameni au decis sa se foloseasca de aceasta metoda pentru a-si exprima ideile, parerile si pentru a interactiona cu oamenii interesati de aceleasi domenii si activitati.

Stilul vestimentar

Indiferent despre ce vorbim, garderoba ocupa un loc important atunci cand vrem sa comunicam ceva, mai ales despre noi. Stilul vestimentar exprima interes fata de cei din jur si fata de propria persoana, respect si profesionalism. Apectul ingrijit si curat al unei persoane face cat o mie de vorbe. Imagineaza-ti doar o situatie in care un om de afaceri de foarte mare succes ar tine un discurs imbracat in pantaloni sport si tricou. Chiar daca mesajul lui este unul inteligent si de maxim interes, bariera creata intre el si public poate fi fatala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre tine si familia ta:

Personal branding

Oamenii care curg. Oamenii care aleg drumul...

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre tine si familia ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri