Atunci cand incercam sa descifram unele dintre cele mai interesate vise pe care le-am avut, ne putem ajuta si de simbolistica numerelor ce se intersecteaza in subconstientul nostru.

In primul rand, a visa numere reprezinta un semn ca este nevoie sa devenim mai pragmatici in ceea ce priveste propria noastra viata. Cu totii stim ca numerele simbolizeaza matematica, stiintele practice. Mai mult, numerele sunt si un simbol al afacerilor.

De obicei, in vise, numerele sunt reprezentate de obiecte. Putem sa visam sapte stalpi, 3 monede ori treisprezece pisici... Asadar, daca in vise aveti de-a face cu un numar de obiecte asemanatoare, incercati sa il tineti minte deoarece el poate detine o semnificatie importanta.

De exemplu, atunci cand in vise apar sapte stalpi, acestea pot avea intelesuri profetice ascunse. Trei monede simbolizeaza o schimbare majora in viata ta, iar treisprezece pisici demonstreaza ca vei trece cu bine peste o boala grea.

Numerele din vise sunt deschise si catre interpretari personale impreuna cu simbolistica pe care o detine obiectul ce apare recurent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Despre numerologie si vise

Unii experti in vise sunt de parere ca numerele ce apar noaptea in subconstientul nostru sunt legate de relatii.

Numarul 1 in vise

De exemplu, daca in vise iti apare, sub orice forma, numarul 1, inseamna ca te simti singura si ai nevoie ca in viata ta sa apara o persoana noua care sa te lase sa te atasezi de ea.

Numarul 2 in vise

Atunci cand numarul 2 isi face aparitia in vise el poate fi interpretat ca un semn potrivit caruia vei intalni o persoana speciala. De asemenea, numarul 2 poate simboliza si opozitiile de orice fel, cum ar fi un conflict cu cineva sau chiar un conflict interior, intre binele si raul ce zac in fiecare dintre noi.

Numarul 3 in vise

Atunci cand visam numarul 3 avem de fapt de a face cu simbolul Trinitatii. Astfel, se poate ca in viitorul apropiat sa avem parte de intamplari speciale cu inclinatii spirituale. Mai mult, visand numarul 3 putem sti cu siguranta ca suntem pe calea cea buna in viata pe care o ducem.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri