De ce trebuie sa ne ascultam inimile?

„De ce trebuie sa ne ascultam inimile?”, a intrebat baiatul in acea zi, in timp ce isi puneau tabara.

„Pentru ca oriunde este inima ta, acolo iti vei gasi comoara”.

„Dar inima mea este agitata”, a spus baiatul. „Are visurile sale, devine emotionala si pasionala in legatura cu o femeie din desert. Intreaba de mine si nu ma lasa sa dorm multe nopti atunci cand ma gandesc la ea”.

„Ei, atunci e bine. Inima ta este plina de viata. Continua sa asculti ce are de zis”.

„Inima mea este o tradatoare”, a spus baiatul alchimistului, atunci cand au facut o pauza pentru odihna cailor. „Nu vrea ca eu sa continui”.

„Ce spui are sens. In mod natural ii este teama ca, indeplinindu-si visul, tu ai putea sa pierzi tot ce ai castigat”.

„Atunci de ce ar trebui sa imi ascult inima?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

„Fiindca nu vei mai putea sa o linistesti niciodata.”

„Spui ca ar trebui sa o ascult chiar daca este vorba despre o tradare?”

„Tradarea este o pala de vant care vine pe neasteptate. Daca iti cunosti bine inima, ea nu iti va face niciodata asa ceva. Pentru ca ii cunosti visurile si dorintele si va sti cum sa procedeze cu ele”.

„Inimii mele ii este frica de suferinta”, ii spuse baiatul alchimistului intr-o noapte, in timp ce priveau cerul fara luna.

„Spune-i inimii tale ca frica de suferinta este mai rea decat suferinta insasi. Si ca nicio inima nu a suferit atunci cand a plecat sa isi caute visurile, fiindca fiecare secunda a cautarilor este o secunda de intalnire cu Dumnezeu si cu eternitatea.”

Din „Alchimistul”

Acest text a fost publicat initial in limba engleza de catre scriitorul Paulo Coelho pe blogul sau. Sunt citate despre vocea inimii din "Alchimistul" care formeaza ele insele o poveste. "De ce trebuie sa ne ascultam inimile?" Cu totii trebuie sa aflam.

Ce va face sa simtiti acest text de Paulo Coelho?

Foto front main si int. art.: marc falardeau

Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri