22 Februarie 2012 publicat în Lifestyle 231 share-uri

Daca ai gandit vreodata rau despre tine, urmareste acest video. Daca ai cerut vreodata sa ti se intample o minune, urmareste acest video. Corpul uman este superb, unic, o complexitate structurala. Deepak Chopra, poetul-profet, ne arata ca suntem minunea cea mai mare a universului!

Daca ai uitat ca esti unic, superb, o complexitate structurala, o raritate printre alte milioane si miliarde de raritati in jurul tau, este timpul sa iti (re)amintesti. Daca ai uitat ca ai inceput sa te dezvolti dintr-o unica celula, gandeste-te ce poate face acum acea celula… Sau cate miliarde de alte celule s-au dezvoltat in interiorul ei.

Gandeste-te ce conexiune magica exista intre muschi si celulele nervoase pentru a realiza miscarea… Gandeste ca poti sa faci un infinit de lucruri incepand cu a auzi, a gusta, a vedea, a mirosi pana la a pipai cu degetele si a simti cu sufletul. Gandeste-te cate poti face cu sufletul, cu mintea, cu gandul si totusi nu se vad...

Ai in vedere faptul ca nu ai fost construit anatomic pentru zbor, dar ai strabatut de atatea ori cerul. Nu este uimitor creierul uman? Nu suntem cu totii uimitori? Niste minuni ale universului? De ce vedem toate minunile din jurul nostru, insa nu vedem tocmai minunea care suntem?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești perfectă exact așa cum ești! Viața are întotdeauna propriile căi pentru a ne arăta că o putem lua oricând de la capăt Meriți mai mult decât atât! Luptă pentru a fi fericită în viitor

Te invitam sa urmaresti urmatorul video inspirational ce il are in prim plan pe Deepak Chopra1. In scurta prezentare, Deepak Chopra ne invita sa patrundem in misterele corpului uman si sa ne minunam de ceea ce suntem prin constructia noastra. Am realizat mai jos transcrierea si traducerea minispeech-ului. Este un minispeech deosebit, care ne emotioneaza si ne reconecteaza la noi insine. Merita vizionat si Garbo vi-l recomanda din inima:

“Cand ai fost conceput, la inceputul dezvoltarii tale, erai doar un lant dublu de ADN intr-o celula-ou fertilizata…


Celula-ou s-a divizat de 50 de ori. DOAR de 50 de ori…

In numai 50 de replicari ale celulei-ou, ai avut o suta de trilioane de celule… Mai mult decat toate stelele din galaxia Calea Lactee…

Si fiecare celula este estimata sa faca peste 6 trilioane de lucruri pe secunda…

În acest moment, tu ești singura care contează! Ce și cum le vorbim celor mici despre cutremure? Sfaturi de la Psiholog Diana Ceolpan Dacă îți dăruiești ziua, nu ești cu un an mai bătrân, ci cu un an mai bun. Românii care și-au dăruit ziua de naștere în ultimii aproape 3 ani au reușit să mobilizeze donații de 6,4 mil lei

Iar fiecare celula stie instantaneu ce face cealalta celula…

Cum de poate corpul uman sa conceapa ganduri, sa cante la pian, sa ucida bacterii, sa curete toxinele si sa faca un copil? Toate IN ACELASI TIMP?

Si in timp ce face toate acestea, organismul uman se afla in sincronism cu miscarea stelelor si a planetelor. Fiindca ritmurile tale biologice sunt de fapt armonia cosmosului.

Exista o INTELIGENTA INTERIOARA in corpul tau si acea inteligenta interioara este constiinta. Este maximul in geniul suprem, un maxim ce oglindeste intelepciunea universului”.

Este incredibil felul in care luam nastere si ne dezvoltam, este de parere Deepak Chopra... Ne dezvoltam dintr-o singura celula si ajungem la o consonanta la fel de incredibila de activitati. Activitatile trupului sunt coordonare simultan de o inteligenta launtrica. Iar aceasta inteligenta care exista innascuta in fiecare din noi nu face decat sa reflecte intelepciunea, armonia si frumusetea universului ca forta creatoare..

Pulpe la cuptor cu rozmarin: o combinație simplă, dar delicioasă Cele 5 produse esențiale pentru o igienă orală completă gotCurlz – o inovație în materie de îngrijire a părului creț de la got2b

1 - Deepak Chopra sau "poetul-profet" al medicinii contemporane asa cum a fost numit de revista Time este una dintre figurile remarcabile ale spiritualitatii contemporane. Deeepak Chopra este doctor, speaker, specialist in medicina alternative si Ayurveda, un pionier in medicina mintii si a trupului. In prezent, conduce Centrul Chopra pentru Wellbeing.

de Dana Negoita

Iti recomandam si alte articole de spiritualitate bazate pe conceptiile lui Deepak Chopra si pe ideile expuse in cartile sale:

Chopra, 'profetul-poet': Cele 7 Legi Spirituale ale Universului

Lungul drum spiritual pe care il strabate iubirea: Cele 7 legi-etape ale iubirii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri