Care este zodia relatiei tale? Zodia Norocului? Zodia Luminii? Zodia Iubirii? Zodia Armoniei? Sub patronajul carei zodii babiloniene se afla povestea vostra de iubire? Nergal? Shamash? Ninurta? Nabu? Spune-mi care este ziua de nastere a relatiei voastre si vei afla trasaturile de baza ale relatiei voastre din perspectiva astrologiei babiloniei.

Cand doua suflete se unesc, rezulta un suflet si mai mare… Cand doua oameni se unesc, isi pun destinul sub o stea comuna. In astrologia babiloniana, relatia de atractie si de iubire dintre doua suflete are valente speciale. Relatia pe care o formeaza doi parteneri angajati intr-o relatie cu sufletul si cu intreaga lor identitate are o existenta determinata si o valoare de sine statoare.

Ea are o energie, o vibratie si o identitate aparte, capatand trasaturi ale celor doi parteneri si sedimentand peste ele trasaturi noi, ce ii definesc propria vibratie. Inceputul unei relatii este considerat ca fiind decisiv in evolutia viitoare a relatiei respective. El contine totodata o cantitate de informatii si indicii pretioase despre relatia in cauza. Ziua in care a debutat o relatie este considerata ca fiind ziua de nastere a relatiei respective.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

In functie de cei care o determina, se spune ca o relatie se afla in zodia norocului, in zodia iubirii, in zodia evolutiei, etc. Afla in ce zodie se afla relatia ta si vei afla trasaturile de baza ale relatiei voastre din perspectiva astrologiei babiloniei. Nu trebuie decat sa stii care este ziua saptamanii in care a luat nastere relatia voastra. Daca stii doar data relatiei voastre, poti afla care este ziua saptamanii in care a debutat relatia voastra apeland la acest modul: fi.edu/time/Journey/OnceUponATime/dayofweekbirth.htm sau la acesta: dayofbirth.co.uk/. Procedeul este acelasi ca in cazul zilei de nastere.

Daca ziua de nastere a relatiei voastre este Luni, relatia se afla in zodia EVOLUTIEI

Zeitate astrologica guvernanta: SIN

Destinul nu v-a adus intamplator unul langa celalalt. Sunteti in Zodia Evolutiei, a inceputului ce trebuie trasat si condus catre o continuitate. Poate ca, mai presus de atractie sau de fascinatia noului, ati avut inca de la inceput sentimentul fericirii in comun si al menirii voastre de a fi impreuna. Poate ca inca de la inceput ati avut sentimentul ca aveti un SCOP de indeplinit, un “ceva” de construit impreuna. 

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Relatia voastra este plina de experimente, de inedit, de lectii care trebuie invatate, de lucruri noi pe care le puteti invata numai unul de la celalalt. Impreuna, invatati sa evoluati separat. Aveti de infruntat uneori pasivitatea sau intoleranta sau egoismul (propriu sau pe al celorlalti), insa intelegerea este cuvantul cheie care va caracterizeaza relatia. Nu ezitati sa il folositi ca pe o mantie la care sa apelati pe timp de criza sau zile negre. In general, relatia voastra este una pozitiva, benefica, bazandu-se pe sprijin reciproc si pe empatie.

Daca ziua de nastere a relatiei voastre este Marti, relatia se afla in zodia CONTRASTELOR SI A CONTRADICTIILOR

Zeitate astrologica guvernanta: NERGAL

Contrastele se iubesc, se atrag, se completeaza, dar nu se lipesc perfect intotdeauna… sunteti diferiti in aceasta relatie, dar intr-un sens bun, constructiv. In aceasta relatie aveti de demonstrat ceva voua insiva, dar si celor din jur: ca sunteti diferiti si ca a fi ‘diferiti’ poate fi o experienta revelatoare si intensa. Odata ce veti descoperi increderea reciproca si constientizati ca fiecare are un mod unic de a intelege si a percepe viata, relatia voastra devine o oportunitate de a va dezvolta individual si de a creste in cuplu.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Nu trebuie sa fiti identici ca sa functionati ca un tot. Va completati reciproc si in fiecare zi descoperiti lucruri interesante la celalalt. Punctul in care aveti de lucrat amandoi este cel al compromisurilor si al identitatii. Acceptati-va reciproc identitatile, invatati sa-l respectati pe cel de alaturi asa cum este, fara a-l schimba. Relatia voastra este o interesant si inedita plimbare prin viata.

Foto fr si main: By Lyubov Matveeva /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri