Citate despre femei: cele mai frumoase cuvinte dedicate frumuseții, inteligenței și puterii femeilor în lume

8 Martie 2012 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Femeia este o creatură fascinantă, motiv pentru care ea a inspirat mari artiști în operele lor de artă, în muzică, în pictură, sculptură și în cuvinte. Iată cele mai frumoase citate inspirate de femei.

Cele mai frumoase citate despre femei

Citate despre inteligența femeilor, venerată de către bărbați

„Bărbații au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum să se joace cu el.” (Sarah Jessica Parker)

„Educi un bărbat, educi un bărbat. Educi o femeie, educi o întreagă generație.” (Brigham Young)

„Nicio femeie nu dorește să fie purtată de un bărbat; ea doar vrea ca el să vrea să o facă.” (Elizabeth Peters)

„Femeile sunt pasionate de matematică. Își împart vârsta la 2, dublează prețul hainelor și adaugă întotdeauna 5 ani la vârsta celei mai bune prietene.” (Marcel Achard)

„Este curios cum umerii unei femei pot părea de stâncă pentru un bărbat.” (Anonim)

„Poate că, într-adevăr, ochii femeii iubite sunt marginea lumii.” (Grigore Vieru)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai frumoase citate despre femei și mame – omagii aduse de cei mai mari scriitori și înțelepți ai lumii, dar și ai țării noastre Cele mai frumoase citate despre femeile puternice Părintele Necula: citate, vorbe înțelepte și cugetări care îți redau credința și motivația în viață și te îndeamnă să îți deschizi sufletul în fața iubirii

„Oricât de obișnuită ar fi o femeie, dacă adevărul și onestitatea sunt scrise pe înfățișarea ei, ea va fi o femeie frumoasă.” (Eleanor Roosevelt)

Foto: Cernecka Natalja/ shutterstock.com

„Uneori mi se pare că nu ești femeie, ci lumina care cade pe flori.” (Virginia Woolf)

„Numai acolo unde femeia poartă val te arde dorința de a-i citi chipul.” (Antoine de Saint Exupery)

„Femeia: cea mai dezgolită dintre carnurile vii și cea care strălucește cu cea mai dulce scânteie.” (Antoine de Saint Exupery)

„Aș prefera să fiu o femeie decât un bărbat. Femeile pot să plângă, pot să poarte haine drăguțe și sunt primele salvate în cazul în care un vas se scufundă.” (Gilda Radner)

„Frumusețea ei îți captează atenția, dar personalitatea ei îți captează inima.” (Anonim)

Citate despre părinți și iubirea cu care ne înconjoară de-a lungul vieții Cele mai încurajatoare citate despre succes Cele mai frumoase citate despre luna ianuarie

„O femeie îi cunoaște chipul bărbatului pe care îl iubește precum marinarul cunoaște marea.” (Honore de Balzac)

„Eva nu a fost creată din partea superioară a lui Adam pentru a nu-l întrece, dar din partea superioară pentru a fi călcată în picioare de el. A fost creată dintr-o parte, de sub brațul care trebuie să o protejeze, și lângă inima lui că să o iubească.” (Matthew Prior)

„Nicio femeie nu e frumoasă sau urâtă până nu ajungi să o cunoști.” (Marin Preda)

„Nu fi o doamnă, fii o legendă!” (Ștevie Nicks)

„Nu există nimic mai rar și nici mai frumos ca o femeie care este pur și simplu ea însăși, confortabilă cu ea însăși în imperfecțiunea-i perfectă. Pentru mine aceasta este esența adevărată a frumuseții.” (Steve Maraboli)

Cele mai frumoase citate despre zilele ploioase de toamnă Cele mai frumoase citate despre frați și surori, menite să unească și mai tare legătura dintre voi Cele mai frumoase citate despre prietenie

„Atunci când virtutea şi modestia îi luminează farmecele, strălucirea unei femei frumoase este mai puternică decât cea a stelelor din ceruri, şi nu ai cum rezistă influenţei sale.” (Akhenaton)

„Vârsta unei femei nu înseamnă nimic. Cele mai frumoase melodii sunt cântate pe cele mai vechi viori.” (Ralph Waldo Emerson)

„Dacă n-ai văzut încă o femeie care iubește, atunci n-ai văzut niciodată o femeie frumoasă.” (Camil Petrescu)

„Chiar dacă bărbații ar putea să înțeleagă femeile, tot nu le-ar veni să creadă.” (Rupert Hughes) Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri