24 Februarie 2012 publicat în Lifestyle 133 share-uri

Dragostea, sufletele pereche, casatoriile din dragoste: toate au trecut prin etape diferite de-a lungul timpului insa oamenii nu au renuntat sa creada in niciuna din ele. Totusi... ce inseamna sufletele pereche? Exista?

De-a lungul vietii, o persoana are mai multe relatii si, de cele mai multe ori, toate sunt diferite. Iubirea pe care o poti simti difera de la o persoana la alta. De anumite persoane suntem atrasi intr-un mod inexplicabil si ne pierdem mintile, pe altii ajungem sa ii iubim cu timpul, de altii ne atasam, pe altii ii adoram, pe altii doar ii dorim etc. Daca acum iubim pe cineva, acest lucru nu inseamna ca iubirea aceasta o sa dureze la nesfarsit sau ca nu putem sa simtim la fel, sau mai mult, pentru altcineva, care, potrivit definitiilor, ar fi sufletul nostru pereche. Daca noi putem iubi mai multe persoane de-a lungul vietii, conceptul de suflete pereche ce mai inseamna?

Nu exista dovezi stiintifice care sa ne demonstreze ca sufletele pereche exista. Acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa credem ca, acolo undeva, nu exista nimeni cu care sa ne unim destinele, ci ca totul depinde de noi, de sansele si norocul pecare il avem, de cum abordam situatiile in care ne aflam etc. Acest lucru mai inseamna ca dragostea este uneori ceva ce dobandesti in timp prin cladirea increderii, mentinerea respectului, prin intimitate, sustinere, sexualitate, iubire altruista si bunatate si nu prin simpla consecinta a destinului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Discutia sufletelor pereche a incoltit in mintile oamenilor de cand lumea, tocmai de aceea ei au incercat sa gaseasca tot felul de explicatii, teorii si idei pentru a o putea justifica. Cert este ca, mai devreme sau mai tarziu, aproape toti dintre noi isi gasesc o persoana cu care sa fie mai compatibili decat au fost cu altele, si pe care au curajul si mandria de a o numi... sufletul lor pereche.

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre familie:

Sufletele pereche in psihologie: Testul KWML de personalitate si compatibilitate

Sufletele-gemene, o relatie dincolo de karma, timp si spatiu

Intalnirea cu Sufletul-Pereche: 26 de semne prin care il poti recunoaste

Intalnire cu Cel care trebuie

Psihologia sacra a sufletelor pereche. Cele trei nivele ale sufletelor pereche

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre familia ta.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri