Barbatii vin de pe Marte iar femeile de pe Venus. Iata 30 de lucruri interesante despre barbati atunci cand vine vorba despre femei.

30 de adevaruri cuceritoare despre barbati

1. Vrea sa te faca fericita. Si ii este usor sa faca acest lucru aratandu-ti cat de mult apreciaza ceea ce faci pentru el.

2. Nu invata niciodata un barbat sa faca ceva in public. In public el trebuie sa stie, nu sa invete.

3. Barbatilor nu le plac femeile care sa arate perfect. Lor le plac femeile prezentabile si ingrijite.

4. Au nevoie sa iti deschizi tu prima sufletul in fata lui pentru a intelege ca este in regula sa faca si el acest lucru.


5. Barbatii nu cer sfaturi altor barbati, ci femeilor.

6. Barbatilor nu le place sa li se spuna ce sa faca. Lor le place sa le spui ce iti place si ce nu iti place intr-un mod delicat si fara a-i jigni.

7. Atunci cand un barbat ii spune unei femei ca e frumoasa, atunci el o place.

8. Niciunui barbat nu ii place sa vorbeasca despre relatie.

9. Cand mai mult de 3 barbati se intalnesc, ei vor vorbi despre sporturi sau masini.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

10. Barbatii sunt mai distanti ca femeile, asa ca ofera-i spatiul de care are nevoie. Cand se va apropia, vei intelege ca a meritat asteptarea.

11. Barbatii uita si iarta.

12. Atunci cand un barbat spune ca te va suna si nu o face, nu a uitat, nu ti-a pierdut numarul si nici nu a murit. Pur si simplu nu a vrut sa te sune.

13. Barbatii sunt mult mai receptivi la vocile femeilor decat femeile. Cand ei se simt invinovatiti este pentru ca simt in tonul vocii tale ceea ce nu spui.

14. Barbatilor nu le place sa mearga la cumparaturi. Tocmai de aceea raioanele de barbati se afla la primul etaj, foarte aproape de usa.

15. Barbatii au partea cerebrala mai dezvoltata decat femeile, de aceea ei au nevoie de mai mult timp pentru a lua decizii. Ofera-I atata timp cat are nevoie.

16. Barbatii care asculta muzica clasica au maniere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri