Reusim sa avem o viata frumoasa atunci cand invatam sa nu mai presupunem lucruri, sa facem mai mult, sa avem nevoie de mai putin, sa zambim mai des si sa ne dam seama cat de norocosi suntem in fiecare moment al traiului nostru pe Pamant.

Placerile marunte din viata sunt cele care ne aduc fericirea – faptele pline de compasiune, telurile la care aspiram, relatiile de care ne ingrijim si “mostenirea” intelectuala si spirituala pe care o lasam in urma.

 

Asadar, incepand de astazi, alege sa preiei controlul. Iata Cele Zece Porunci pentru o Viata Frumoasa...

 

Porunca I. Nu sunt perfecta si nici nu voi incerca sa fiu.

 

Daca stam sa ne gandim bine, o sumedenie de lucruri din lumea in care traim nu sunt duse la bun sfarsit pur si simplu deoarece majoritatea dintre oameni nu actioneaza imediat, asteptand timpul, locul si circumstantele potrivite.

Lumea in care traim, viata, nu rasplateste perfectionistii. Ii rasplateste pe cei care reusesc sa duca la bun sfarsit ceea ce si-au propus, iar singurul mod in care fiecare dintre noi poate realiza aceasta este sa fie imperfect in 99% din timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cele mai încurajatoare citate despre succes

 

Porunca II. Nu pot si nici nu voi incerca sa multumesc pe toata lumea.

 

Indiferent ce facem sau cum facem, intotdeauna vom da de oameni ce nu vor fi de acord cu principiile noastre. Asa este viata. Asadar, nu incerca niciodata sa multumesti pe toata lumea. Fa ceea ce simti tu ca este corect sa faci in viata.

Tine minte un sfat important: nu conteaza acei multi oameni care nu te inteleg, ci putinii care o fac si iti impartasesc ideile.

 

Porunca III. Voi lua parte la un lucru in care cred.

 

Acest lucru poate fi orice. Unii oameni joaca un rol activ in comunitatea lor, altii se refugiaza in credinta spirituala, in pasiunea pentru cariera lor sau diferite cluburi sociale ce sprijina cauzele in care ei cred.

Oricum ar fi, in fiecare dintre cazuri, urmarile psihologice sunt aceleasi. Acesti oameni care se angajeaza sa urmeze o cauza in care cred reusesc sa gaseasca mai usor fericirea si sa isi faca viata insemnata.

Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Îți doresc timp…

 

Porunca IV. Imi voi prioritiza obligatiile si voi face lucrurile importante mai intai.

 

Stabileste-ti prioritatile si actioneaza intotdeauna conform lor. Numai asa poti sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ti-ai propus in viata. Numai asa poti sa transformi visele in realitate.

 

Porunca V. Imi voi alege prietenii cu intelepciune.

 

Prietenii sunt familia pe care ai oportunitatea sa ti-o alegi. Asadar, asigura-te ca acei oameni pe care i-ai ales sa-ti fie aproape sunt demni de timpul si atentia ta.

Inconjoara-te de oameni care iti reflecta frumos personalitatea. Alege-ti ca prieteni persoane pe care esti mandru ca le cunosti, pe care le admiri, care te pretuiesc si te respecta – oameni care iti fac viata mai frumoasa doar fiind alaturi de tine in trairile tale.

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri