Practic in frumusetete: Cum sa-ti intaresti unghiile prin remedii naturiste grozave

Remediul naturist obtinut din otet de cidru de mere, ulei de masline si bere contine ingrediente active menite sa impiedice deteriorarea unghiilor. Masca naturista cu faina si coacaze negre poate reda stralucirea unghiilor tale. Uleiurile de argan si de amla, aplicate extern, pe toata suprafata unghiilor, au rolul de a intari unghiile si de a le accelera cresterea.

Masca naturista cu faina si coacaze negre poate reda stralucirea unghiilor tale. Intr-un castron amesteca bine o lingura de coacaze negre (zdrobite in prealabil cu furculita) cu o lingura de faina de grau si o jumatate de lingura crema de maini. Aplica masca pe unghii si protejeaza-le cu o pereche de manusi de bumbac. Lasa sa actioneze timp de 60 de minute, apoi clateste-le bine.

In acelasi timp, amestecul obtinut din 2 lingurite de ulei de samburi de caise (presate la rece), 2 lingurite de ulei de migdale, 3 picaturi de ulei esential de trandafir, 6 picaturi de ulei esential de geraniu, este excelent pentru sanatatatea cuticulelor.

In ceea ce priveste unghiile fragile si casante, inmuierea in urmatoarea solutie le poate spori considerabil rezistenta. Intr-un vas cu apa calduta adauga 2 linguri de sare marina semigronjoasa, 1 lingura de suc proaspat de lamaie, 2 picaturi de ulei esential de smirna (facultativ), 3 picaturi de ulei de germeni de grau. Inmoaie unghiile in aceasta solutie pret de 15-20 de minute, dupa care hidrateaza-ti mainile cu o crema de maini. Procedura se repeta de doua ori pe saptamana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Si iata inca un remediu simplu ce contine trei ingrediente active, menite sa impiedice deteriorarea unghiilor: otet de cidru de mere, ulei de masline si bere. Intr-un recipient se amesteca o ceasca de bere cu 4 linguri de ulei de masline si un sfert de ceasca de otet de cidru de mere. Pentru o mai buna omogenizare, le poti amesteca cu ajutorul blenderului. Varsa solutia intr-un vas larg si lasa-ti unghiile sa se rasfete timp de un sfert de ora in aceasta solutie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri