Parul nedorit ne da batai de cap, mai ales in aceasta perioada a anului cand este cald si vestimentatia noastra este mult mai sumara.
Epilarea cu laser

Aceasta metoda, prin laser, transmite radiatii care formeaza o energie si o caldura care distruge perii.

Discuta cu medicul inainte si asigura-te ca nu-ti vei distruge si epiderma in acelasi timp cu parul. Desi se afirma ca garanteaza un succes definitiv, se pare ca nu este chiar asa. Rezultate se obtin insa nu pentru totdeauna. Nu este recomandata femeilor cu tenul mai inchis la culoare.

Atentie la parul din "alte" zone

Parul de pe fata reprezinta o problema destul de incomoda pentru unele femei, uneori fiind chiar inestetic. Nu trebuie sa incerci sa-l indepartezi daca este vorba doar de un puf incolor. In niciun caz nu te rade pantru ca rezultatele nu vor fi cele dorite.

Daca obsevi ca parul este accentuat sau pur si simplu nu te simti in largul cel mai bine este sa faci o vizita medicului endocrinolog. Aparita parului pe fata poate fi cauzata de anumite boli. Astfel daca acestea sunt tratate la timp si problema se remediaza.

Este valabil si pentru parul de pe piept sau chiar de pe spate. Daca este smuls cu penseta se face mai mult rau decat bine. Locul se poate infecta si o infectie in zona sanului nu aduce nimic bun.
Pentru aceste zone ar fi bine ca paul nedorit sa se decoloreze si sa se evite inlaturarea "agresiva" a acestuia.

Un articol de Livia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? GUINOT se alătură marilor branduri de frumusețe în El Studio Titulescu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri